Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Ισοπαλία με Ηρακλή Λάρισας

 
Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό της Κυριακής με αντίπαλο τον Ηρακλή Λάρισας.

Η ομάδα μας από την μία έδειξε αθλητικά στοιχεία με το μικρό μέσο όρο ηλικίας που διαθέτει ,από την άλλη όμως είναι εμφανής η έλλειψη εμπειρίας σε θέσεις κλειδιά .

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με διάταξη 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Καβουσάκης, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Λάμπος και το αριστερό ο Διαμαντόπουλος. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Παπαϊωάννου και Γαλανόπουλος. Ο Καμπέρης ήταν ο αμυντικός χαφ και μπροστά του κινούνταν οι Κόλα και Κόφφας. Την επιθετική τριπλέτα αποτέλεσαν οι Ντινιωτάκης δεξιά, Κατσαγεωργίου αριστερά και Αναστασίου στην κορυφή της επίθεσης.

Το παιχνίδι κύλισε χωρίς πολλές φάσεις με την πιο κλασσική ευκαιρία να την δημιουργεί η ομάδα μας στο 58 με τον Κόλα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης (85′ Κοκώνης), Λάμπος (71′ Παπαδήμος), Διαμαντόπουλος (76′ Ακριβόπουλος), Παπαϊωάννου, Γαλανόπουλος (46′ Σιουμουρέκης), Καμπέρης, Κόφφας (46′ Σκοπελίτης), Κόλα, Αναστασίου (65′ Μυλωνάς), Κατσαγεωργίου (53′ Σταμπουλής), Ντινιωτάκης (76′ Σκούρας)


ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κουτζαβασίλης (58′ Παπαγιάννης), Καψάλης Μαρ., Καμπέρης (82′ Κουτζαηλίας Κ.), Γαργάλας (46′ Αγγελούλης), Καψάλης Στρ.,Μπάμης, Τσιμίκας (58′ Αλτάνης), Ζαφειρίου (46′ Σούμπασης), Μεζίνη (80′ Κουτζαηλίας Γ.), Λεσάι (70′ Ευθυμιάδης), Μάντικας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...