Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Στηρίζει Βούζα η ΠΑΕ!


Tην πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα εξασφαλίσει την παραμονή εξέφρασε με δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, μιλώντας στον Ρ/Σ Sport FΜ Βόλου.

O κος Τσιμπανάκος είπε μεταξύ άλλων:

«Αναφορικά με την παραίτηση Μαυρονάσιου, και όπως ανέφερε στην επιστολή παραίτησης ο ίδιος πρόκειται για επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους. Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση που κάνει αποδεκτή την παραίτησή του, σεβόμενη την απόφασή του.Ο Ολυμπιακός δεν σταματά, εφόσον παραιτηθεί κάποιος. Δεν έχω να μπω κάτι άλλο. Έχουμε πιο σοβαρά προβλήματα αυτή τη στιγμή. Ουδείς αναντικατάστατος. Δεν έχουμε πρόβλημα 

Όποιοι νομίζουν ότι ο Ολυμπιακός θα παραδώσει όπλα χωρίς να δώσει τη μάχη του, είναι γελασμένοι. Είναι κακομοιριά να λένε κάποιοι ότι ο Ολυμπιακός έπεσε, ενώ έχει άλλα 15 ματς. Πιστεύω στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών και προπονητή.7-8 ομάδες θα παλέψουν για τη σωτηρία. Μπάλα είναι. Είμαι στα 40 μου, αλλά έχω μεγάλη εμπειρία. Είναι χρέος μας να πάει παρακάτω ο Ολυμπιακός και να σωθεί. Είναι εύκολο να πω ότι κλείνει αύριο το μαγαζί. Στον Ολυμπιακό Βόλου υπάρχει οικονομική υγεία και είναι όλα ρυθμισμένα. Κάποιοι κάνουν μόνο κριτική και πόλεμο και εκ των έσω. Ο Τσιμπανάκος δεν έριξε καμία ομάδα, όπως άλλοι, και θα αφήσει και μία περιουσία ένα προπονητικό κέντρο που είναι στολίδι».  Δύο χρόνια με covid είχαμε έσοδα μόλις 50 χιλιάδες ευρώ και 28 χιλιάδες ευρώ από την Πολιτεία. Αλλά ένας είναι παρών. Που είναι οι άλλοι; Μόνο κριτική και πόλεμο.Πρώτα ο Θεός η ομάδα να σωθεί και η δική μου χρονιά θα είναι η τελευταία.

Θέλει στήριξη, υπάρχει από κάποιους , όπως από τους οργανωμένους, που αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί είναι κοντά. Εγώ είμαι ο πρώτος που πονάω. Λάθη γίνονται. Πρώτος βλέπω ότι η ομάδα κάπου πονάει, αλλά ο Ολυμπιακός δε θα πάει λαβωμένος στις μάχες ούτε απροστάτευτος.Κάποιοι θέλουν την ομάδα στο Α’ Τοπικό, για να κάνουν κουμάντο. Με μένα αυτό δε θα γίνει. Υπάρχει κόσμος που πραγματικά αγαπά την ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει μία ίωση, αλλά δεν έχει πεθάνει. Ήταν άρρωστος αγωνιστικά, αλλά δεν είναι τώρα.

Σχετικά με το αν υπάρχει θέμα προπονητή, ήταν ξεκάθαρος: 

«Η ομάδα έχει προπονητή, λέγεται Βασίλης Βούζας και τον στηρίζουμε. Στην παρούσα φάση δεν τίθεται θέμα προπονητή και μ’ αυτόν θα πάμε να σώσουμε την κατηγορία»

Συγχρόνως ο κ. Τσιμπανάκος τόνισε ότι για την αδειοδότηση, όποιες εκκρεμότητες υπήρχαν είχε έχουν κλείσει, για να υπογραμμίσει ότι η χρονιά αυτή, όπως και να καταλήξει θα είναι η τελευταία του στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και ότι από εκεί και πέρα ο καθένας θα μπει στη θέση του.

 «Αυτήν τη στιγμή ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ίωση. Βλέπω κάποιοι ότι δεν θέλουν να προχωρήσει ο Ολυμπιακός Βόλου. Εγώ θα δώσω τη μάχη με τους παίκτες και τους συνεργάτες μου, με τους οργανωμένους να είναι δίπλα στην ομάδα. Βλέπω κάποια πράγματα στην ομάδα που δεν είναι σωστά αλλά εδώ είμαστε για να τα διορθώσουμε. Έχουμε 15 αγωνιστικές και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.Δεν θεωρώ πως αποτύχαμε με τον σχεδιασμό της ομάδας, βάσει και του προβλήματος με την αδειοδότηση. Έγιναν και λάθη, όμως τον Ιανουάριο προχωρήσαμε σε διορθωτικές κινήσεις. Πιστεύω πως το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ψυχολογικό και πιστεύω οι παίκτες μαζί με τον προπονητή θα βρουν τη λύση.

Πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε χαρούμενοι. Αν κάποιος νομίζει ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ήδη πέσει να μην έρθει στο γήπεδο.Θέλουμε την στήριξη του κόσμου όχι τα λεφτά του γιαυτό στα επόμενα παιχνίδια το εισιτήριο θα κάνει 5 ευρώ. Πήραμε κάποιους ποδοσφαιριστές τον Δεκέμβριο που θεωρώ ότι θα μας βοηθήσουν




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...