Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Όποιος προλάβει....πρόλαβε!


Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της διευκρίνισε τον τρόπο εισόδου στο αυριανό θεσσαλικό ντέρμπι με την Α.Ε.Λάρισας.

Ουσιαστικά σύμφωνα με την ανακοίνωση στο γήπεδο θα μπούνε όσοι...φτάσουν πρώτοι!

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει, πως βάσει της ισχύουσας ΚΥΑ για τα μέτρα που ισχύουν για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα, ο αριθμός θεατών στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΛ (Κυριακή 23/1, 14.45), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, είναι περιορισμένος, 10% επί της χωρητικότητας του γηπέδου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ενημερώνει τους φιλάθλους, ότι προτεραιότητα για την είσοδο στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και κατόπιν οι κάτοχοι των απλών εισιτηρίων διαρκείας.

Επίσης, θα διατεθεί συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων, από τα γραφεία της ΠΑΕ (Λαχανά 38, Παλαιά) και Κυριακή (23/1) ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του Δημοτικού Σταδίου της Νεάπολης από τις 10 π.μ.-12πμ

Κατά την είσοδο στο γήπεδο και κάθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο προσκομίζοντας το Ψηφιακό Πιστοποιητικό για τον Cocid-19. Οι ανήλικοι άνω των 12 ετών θα προσκομίζουν PCR Test εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών, προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self-test) που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους, που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από εμβολιασμένους ενήλικες ή νοσήσαντες.

Κατά την είσοδο στο γήπεδο, θα γίνει έλεγχος με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του φιλάθλου στο γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο του.


 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...