Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Εμφάνιση ελπίδας!

 Ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα τον Απόλλωνα Λάρισας με 3-0 και γέμισε με ελπίδα τον κόσμο του.

Οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται πειστικές εμφανίσεις μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας,για να πιστέψει ο κόσμος του πως φέτος δεν είμαστε από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό.

Μια τέτοια εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα μπροστά σε 400 περίπου φίλους του στο γήπεδο της Νεάπολης.

Η ομάδα μας έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο ενώ οι ενδεκάδες που παρέταξε ο Βαζάκας δεν «έδειξαν» ακόμα βασικούς ή τουλάχιστον παραμένοντες ,μετά το πρόβλημα της ανάκλησης δέκα δελτίων.

Η ομάδα ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Ξενοδόχοφ ,που όπως έχουμε ξαναγράψει θα είναι ένας από τους τρεις παίκτες που ο Ολυμπιακός θα κρατήσει, τον Σκοπελίτη ως δεξί μπακ και τον Γραικό αριστερό, τους Μαρκοπουλιώτη και Στάμου στο κέντρο της άμυνας , τον Βαλέντε και τον Ντιαμπί στα αμυντικά χαφ, τον Ξύδα, τον Κουντοριώτη και των Χάσεκ ως επιθετικά χαφ και τον Βερνάρδο ως σέντερ φορ.

Ο τελευταίος μάλιστα ,ήταν η αποκάλυψη του αγώνα αφού πλέον δείχνει πως έχει μάθει την θέση του κεντρικού επιθετικού (έως σήμερα αγωνιζόταν ως πλάγιος επιθετικός) και πέτυχε 2 από τα 3 γκολ του Ολυμπιακού και ήταν μέσα σε όλες τις τελικές προσπάθειες της ομάδας.

Για την ιστορία στο 42’ ο Χάσεκ βρήκε ωραία τον Βερνάρδο μέσα στην περιοχή και αυτός από δύσκολη θέση, πλάγια δεξιά, την έστειλε στα δίχτυα του Νόρμαν, γράφοντας το 1-0 για τον Ολυμπιακό.

Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, στο 45’ ο Ξύδας από τα αριστερά επιχείρησε τη σέντρα και ο Κουντουριώτης αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-0.Στο 62’ ο Ολυμπιακός έφτασε στο 3-0, ύστερα από ωραία συνεργασία των Μπάτροβιτς-Βερνάρδου, ο τελευταίος με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νόρμαν για τρίτη φορά στο ματς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοβ (53’ Βούγιοβιτς), Σκοπελίτης (46’ Γραικός), Ναά (46’ Κόκας), Μαρκοπουλιώτης (46’ Φιλίποβιτς), Στάμου (69’ Ασλανίδης), Ντουάρτε (46’ Κόλα), Ντιαμπί (78’ Κατσούκης), Ξύδας (46’ Σουλεϊμάν), Κουντουριώτης (62’ Χατζηπιρπιρίδης), Χάσεκ (46’ Μπάτροβιτς), Βερνάρδος (69’ Αμπουμπακάρι).


ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡ: Νόρμαν (70’ Αστράς), Καρρίκι 46’ Λουκάς), Λίταινας (78’ Σούλτσε), Γιαννίτσης (89’ Ποτόσογλου), Καλούσης, Σκούπρας (85’Πετράκης), Μπαλογιάννης (66’ Κόζου), Κανούλας (70’ Παναγιώτου), Χατζής, Τιμπουέ (54’ Ζιάκας), Λεμάνγκρ (73’ Καπουράνης).


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...