Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Εξευτελιστικός αποκλεισμός στο Καναλάκι


Ο Ολυμπιακός κατάφερε να αποκλειστεί από τον ερασιτεχνικό Αχέρωντα Καναλακίου.

Η ομάδα μας ,πέρα από τον αποκλεισμό της , προβλημάτισε με την απόδοσή της και μπορούμε να πούμε πως δεν άξιζε την πρόκριση ,η οποία βέβαια συγκυριακά θα μπορούσε να έρθει.

Έτσι έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα της Πρέβεζας να πετύχει ,κατά δήλωση των παραγόντων του, την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της.

Ο Γιώργος Βαζάκας ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Ξενοδόχοφ στο τέρμα , τους Μαρκοπουλιώτη και Στάμου ως κεντρικούς αμυντικούς , τον Γραικό αριστερό μπακ και τον Σκοπελίτη δεξί μπακ. Στο κέντρο έπαιξε με δύο αμυντικούς χαφ ,τους Βαλέντε και Κόλα , ενώ στα εξτρέμ έπαιξε στα δεξιά ο Κουντουριώτης και στα αριστερά ο Χαζτηπιρπιρίδης.Ο Χάσεκ έπαιξε ως επιτελικός μέσος και ο Σιαφά ως φορ.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα σχετικά καλά ,απέναντι σε έναν φοβισμένο γηπεδούχο.Με πολύ δραστήριο τον Κουντουριώτη δημιούργησε ,με προσωπικές ενέργειες φάσεις για να έρθει το γκολ στο 27΄με τον Στάμου ,μετά από σέντρα ασίστ του Κόλα.

Από κει και έπειτα η ομάδα μας άρχισε να οπισθοχωρεί και να δίνει στους αντιπάλους έδαφος που έφταναν συχνά πυκνά στην περιοχή μας.Αν βέβαια στο 42΄το τετ α τετ του Χατζηπιρπιρίδη είχε ευτυχή κατάληξη θα είχαμε διαφορετική έκβαση στο παιχνίδι ,όμως αντί αυτού στο 45' και πριν λήξει το ημίχρονο ο Μαρκοπουλιώτης κάρφωσε σε μία σέντρα την μπάλα στη γωνία του καλού κατά τα άλλα Ξενοδόχοφ.

Στο β΄μέρος ο Ολυμπιακός ήταν κακός.Ενώ κάποιος θα περίμενε να «πνίξει» τον ερασιτέχνη αντίπαλό του ,οι παίκτες οκνηροί με κακή κυκλοφορία δεν έκαναν πολλές φάσεις.Μια από τις λίγες ευκαιρίες είχε ο Κουντουριώτης στο 59΄ο οποίος γενικά έκανε καλά «μπασίματα» στην περιχοή που όμως δεν βρήκαν ποτέ τον εκτός παιχνιδιού Σιαφά. 

Με αυτά και με τα άλλα η κανονική διάρκεια έληξε 1-1 και στην παράταση οι γηπεδούχοι λίγο με τύχη λίγο χάρη στην αμυντική αδράνεια (στο γκολ μάλλον έχει ευθύνη και ο Ξενοδόχοφ) έκαναν το 2-1 που δεν άλλαξε παρά έναν νέο τετ α τετ του Βερνάρδου.

ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ: Βλάχος, Κωνσταντίνου, Καπίας (91’ λ. τρ. Σακκάς – 119’ Βέρμπης), Φράγκος, Παπανίκος, Ζδράβος, Εμβραϊζόγλου (63’ Κωσταμένας), Κυριάκης (90’ Νικολάου), Τσούτσης (74’ Γεωργίου), Ροβίνας (74’ Θεοδωράκης), Ντατίδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοφ, Σκοπελίτης, Γραικός (84’ Κόκας), Μαρκοπουλιώτης, Στάμου, Κόλα (110’ Χατζής), Ντουάρτε (84’ Σουλεϊμάν), Χάσεκ (71’ Μπάτροβιτς), Χατζηπιρπιρίδης (46’ Βερνάρδος), Κουντουριώτης, Σιαφά





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...