Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Αλήθειες και ψέματα του κ.Μπέου!


Πολλά και διάφορα είπε για μία ακόμα φορά ο (αρχικά απαρνηθείς και μετέπειτα πρόεδρος του ΝΠΣ ) κος Αχιλλέας Μπέος.

Ως γνωστόν η μεγάλη πλειοψηφία των ΜΜΕ του Βόλου βρίσκεται στο payroll του Δημαρχείου (δεν το κακολογούμε άλλωστε διαχρονική υποχρέωση των δημοσιογράφων είναι να παριστάνουν τους λακέδες της εκάστοτε εξουσίας) οπότε είναι πολύ δύσκολο να ασκηθεί κριτική σε οποιαδήποτε φράση του Δημάρχου ο οποίος είναι για κάποιους ο καλύτερος Δήμαρχος της οικουμένης και ο αναμορφωτής του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ως VolosFans μας απασχολεί το αθλητικό κομμάτι των ενίοτε δηλώσεων του Δημάρχου και όχι το πολιτικό και αυτό θα σχολιάσουμε.

Ο κος Μπέος αναφέρθηκε στον Βοσνιάδη και στο δεύτερό του αθλητικό"πουλέν" την Νίκη Νέας Ιωνίας και δεν μας αφορά τι είπε.Από εκεί και έπειτα αρχίζουν τα ενδιαφέροντα....

Ο κός Μπέος είπε για το ΕΑΚ: «Θα γίνουν βελτιωτικά έργα και θα κλείσει για κάποιο καιρό, όταν θα παραδοθεί θα είναι ένα υπερσύγχρονο γήπεδο. Εμείς δεν κλείνουμε την πόρτα σε κανέναν ούτε στον Ολυμπιακό ούτε στη Νίκη, προτεραιότητα έχει ο Ολυμπιακός Βόλου.» ----> ΨΕΜΑΤΑ!

Για το ΕΑΚ έχει εγκριθεί κονδύλι από την Περιφέρεια ύψους 565.000 ευρώ για νέο χλοοτάπητα και νέα πλαστικά καθίσματα.( αφού τα παλιά ξηλώθηκαν ρεβανσιστικά από την δημοτική αρχή για να μην φαίνεται το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου που σχηματίζονταν στην ανατολική κερκίδα)

Μακάρι να βρισκόμαστε προ νέων εξαγγελιών είτε προς ανάληψη νέων έργων από τον Δήμο Βόλου ,αλλά μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο έχουμε τεράστιες επιφυλάξεις για το πως μπορεί το ΕΑΚ να γίνει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο ,αφού για ολικό λίφτιγκ το κοστολόγιο ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Αν πάλι θεωρήσουμε πως η προτεραιότητα που δίνει ο κος Μπέος στον Ολυμπιακό είναι εφάμιλλη με αυτή που δίνει στην ομάδα την τελευταία 5ετία (ο Ολυμπιακός δεν έχει παίξει παιχνίδι προετοιμασίας στον Βόλο σε εγκαταστάσεις του Δήμου από την μετεγκατάσταση του ΝΠΣ από το Κίτρος) τότε ποιο πιθανό είναι να δούμε το "Τάκης Συνετόπουλος" ως έδρα της Γιουβέντους παρά του Ολυμπιακού!

O κος Μπέος ανέφερε επίσης: «Βέβαια δεν γίνεται να δώσουμε τόσα χρήματα για το φτιάξουμε (αγωνιστικός χώρος, αναστήλωση κερκιδών, καρεκλάκια κλπ.) και να μην μπορούν να το συντηρήσουν. Δεν γίνεται αυτό. Είδατε τι έγινε με τη Νεάπολη, ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και τώρα εάν πας πρόβατα θα σου πούνε δεν κατεβάζω γάλα, για τέτοιο χάλι μιλάμε» ----> ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ!

Το γήπεδο της Νεάπολης παραχωρήθηκε από την δημοτική αρχή στον Ολυμπιακό (και έπειτα κατ'ανάγκη και στην συνοικιακή) έως την λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Έως τότε ο χλοοτάπητας ήταν σε καλή κατάσταση.Από την λήξη της σύμβασης και έπειτα ο Δήμος Βόλου είχε την υποχρέωση να προβεί σε ανάληψη της συντήρησης του χλοοτάπητα ο οποίος σήμερα , 5 μήνες μετά την τελευταία υποχρέωση του Ολυμπιακού βρίσκεται σε κακή κατάσταση.

Ο κος Μπέος είπε ακόμα: «Ανατρίχιασα όταν είδε τον νέο σποτ της Cosmote TV που αναφέρει: «ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Βόλος και ακόμα πέντε ομάδες στα κανάλια της Cosmote». ---> ΨΕΜΑΤΑ!

O κος Μπέος τεχνηέντως προσπαθεί να αβαντάρει το...έκτο του παιδί με αναλήθειες.Το spot δεν αναφέρει καν την ομάδα του ΝΠΣ (που ακόμα η πλειοψηφία των δημοσιογράφων εξ Αθηνών μπερδεύουν με τον Ολυμπιακό Βόλου) .Ακολουθεί ως το spot της Cosmote.



Μάλιστα το δελτίου τύπου της Cosmote που συνοδεύει το κύριο διαφημιστικό spot αναφέρει:

Η νέα σεζόν της Superleague Interwetten ξεκινάει και για πρώτη φορά 8 ελληνικές ομάδες θα παίζουν αποκλειστικά στο «γήπεδο» της COSMOTE TV. Ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΟΦΗ παίζουν στα κανάλια COSMOTE SPORT τα οποία θα μεταδίδουν όλους τους εντός έδρας αγώνες για το Πρωτάθλημα της Superleague Interwetten, τους εντός και εκτός έδρας φιλικούς αγώνες, καθώς και επιλεγμένους αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής. Η Cosmote θα μεταδίδει και τους αγώνες των  Απόλλωνα Σμύρνη,  Βόλου,  Ιωνικού, Λαμίας και Παναιτωλικού. Μέσα από τις συμφωνίες αυτές, περίπου το 60% των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου θα μεταδίδεται για τα επόμενα 2 χρόνια αποκλειστικά από την COSMOTE TV. (πηγή cosmote tv.gr)

Όπως είναι γνωστό αλλά και πασιφανές ο ΝΠΣ κατατάσσεται τελευταίος σε εμπορικότητα μαζί με Απόλλων και Λαμία και ο μοναδικός λόγος που η cosmote απέκτησε τα δικαιώματά τους είναι το "μπάσιμο" της πλατφόρμας στο ελληνικό πρωτάθλημα λόγω της απώλειας της Ισπανικής Premiera και της Γερμανικής Bundesliga.Όλα τα υπόλοιπα είναι για το κοινό που εξαναγκάζεται να αποκτήσει με το ζόρι εισιτήρια διαρκείας του ΝΠΣ.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...