Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Προς νέα αναβολή της "πρώτης"!

 
Προς νέα αναβολή οδεύει η εορταστική "πρώτη" προπόνηση της ομάδας μας.

Οι λόγοι της πιθανής αναβολής είναι αρκετοί. Η ομάδα δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις μεταγραφικές της κινήσεις.

Αυτή την στιγμή το ρόστερ του Ολυμπιακού αποτελείται από 11 ποδοσφαιριστές. Ο λόγος του πισογυρίσματος είναι ασφαλώς το ζήτημα που προέκυψε με την αδυναμία ανανέωσης των συμβολαίων των παλαιών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Η ΠΑΕ αναμένεται να ανακοινώσει ποιος άλλος παίκτης εκτός του Ξενοδόχοφ πρόλαβε να ανανεώσει με την ομάδα πριν τις 30.06 οπότε και ήταν η καταληκτική ημερομηνία.Να σημειωθεί πως στις προθέσεις της ΠΑΕ ήταν η ανανέωση με τους Παπαδημητρίου , Σκοπελίτη , Μπουτζίκο και Κόλα.

O δεύτερος λόγος είναι το μέρος που θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση. Η ΠΑΕ ζήτησε το ΕΑΚ αλλά μέχρι και τις  σημερινές πρωινές ώρες η υπηρεσία του Δήμου δεν είχε απαντήσει στην ΠΑΕ.Εξάλλου ο καύσωνας προβληματίζει τους ανθρώπους της ΠΑΕ οι οποίοι επιθυμούσαν την παρουσία του κόσμου που όμως θέλει ειδική άδεια λόγω των μέτρων για τον COVID.

Τέλος ο τρίτος λόγος είναι σαφώς η κατάσταση του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Βόλου. Ασφαλώς το σοκ των ανθρώπων του Ολυμπιακού ήταν τεράστιο και πολλές εκκρεμότητες όπως είναι φυσικό ,έχουν μείνει πίσω.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...