Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Στην Β' Εθνική το μπάσκετ του Ολυμπιακού


Μια ανέλπιστη άνοδος προέκυψε για το μπάσκετ του Ολυμπιακού μας.

Η ομάδα μας δέχτηκε πρόσκληση για την κάλυψη κενών θέσεων που προέκυψαν στην Β΄Εθνική και άδραξε την ευκαιρία.

Ο Ολυμπιακός ήταν στις επιλαχούσες ομάδες για άνοδο μετά την προπερσινή χρονιά και την κέρδισε μαζί με την Αν.Καρδίτσας και τα Ιωάννινα.

Έτσι μετά από πολλά χρόνια θα αγωνιστεί την νέα χρονιά στην Β΄Εθνική κατηγορία μαζί με την Νίκη Νέας Ιωνίας.

Ως εκπρόσωπος της Δ.Ε. της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, ο Νίκος Ρούμπος δήλωσε :

«Ο προβιβασμός στη Β’ Εθνική κατηγορία είναι μία μεγάλη πρόσκληση για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ανοίγονται νέοι ορίζοντες για την ομάδα και σίγουρα θα υπάρξει αναδιοργάνωση και αναδιάταξη των στόχων ενόψει των νέων δεδομένων.Ο στόχος μας είναι να αποτελέσει η άνοδος αυτή το εφαλτήριο για την ισχυροποίηση του τμήματος καλαθοσφαίρισης της ομάδας και πλέον το βολιώτικο μπάσκετ με έναν δεύτερο εκπρόσωπο στη δεύτερη εθνική κατηγορία, σε συνδυασμό με την παρουσία ακόμη δυο ομάδων στη Γ’ Εθνική ισχυροποιείται και φαίνεται ότι θα αρχίσει και πάλι το μπάσκετ της Μαγνησίας να αποκτά τη θέση που είχε κατά το παρελθόν.

Πλέον η νεοεκλεγείσα διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου θα συσπειρωθεί με μεγαλύτερο ενδιαφέρον γύρω από τη νέα πρόκληση και τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται γύρω από το τμήμα ανδρικής καλαθοσφαίρισης του συλλόγου.

Πιστεύουμε ότι η άνοδος θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων και των επιχειρήσεων της ντόπιας αγοράς για τη μεγαλύτερη ενίσχυση της ομάδας, η βιωσιμότητα της οποίας περνά μέσα από την αναζήτηση οικονομικών πόρων».

Έτσι οι ομάδες του ομίλου του Ολυμπιακού θα είναι οι παρακάτω:

Νίκη
Δόξα Λευκάδας
Αίολος Γόμφων
ΣΚ Ιωάννινα
ΓΑΣ Μελίκης
Έσπερος Λαμίας
Πρωτέας Γρεβενών
Ερμής Σχηματαρίου
AK Χαλκίδας
Ίκαροι Τρικάλων
Ολυμπιακός Βόλου
Αναγέννηση Καρδίτσας
ΑΓΣΙ Ιωαννίνων


 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...