Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Κανείς δεν θα ενοχληθεί στην Άλλη Μεριά!


Να κατονομάσει αυτούς που προβαίνουν όπως ισχυρίζεται σε έμμεσες απειλές εναντίον του κάλεσε τον Γιώργο Μουλά, ο νυν πρόεδρος Νίκος Tσεκούρας, μετά από σχετική επιστολή του πρώτου.

 O κος Τσεκούρας ,μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο -ΕΝΑ και στον Γιώργο Καρεκλίδη , τόνισε πως στην αποψινή ΓΣ του συλλόγου όλα τα μέλη έχουν δικαίωμα παρουσίας και κατάθεσης της άποψής τους ελεύθερα. 

«Για να λέει ο κ. Μουλάς ότι είναι φίλα προσκείμενοι προς εμάς σημαίνει ότι ξέρει ποιοι είναι αυτοί. Μπορεί να τους κατονομάσει;» τόνισε ο κ. Τσεκούρας, βλέποντας ότι γίνεται προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα κλίμα έντασης πριν τη ΓΣ. 

«Δεν υπάρχει καμία ένταση, δεν πρόκειται να πειράξει κανένας τον κο Μουλά και κανέναν που θα θέλει να πει την άποψή του. Ο Ολυμπιακός είναι ένα δημοκρατικό σωματείο, ο καθένας μπορεί να εκφράσει ελεύθερα γνώμη, είναι Γενική Συνέλευση για τα μέλη και δεν θα ενοχληθεί κανείς. Εμείς αυτό προσπαθούμε να διαφυλάξουμε και ειδοποιήσαμε και την Αστυνομία με σχετικό έγγραφο, να είναι εκεί να εξασφαλίσουμε μία ομαλή γενική συνέλευση» τόνισε, συμπληρώνοντας ότι δεν ξέρει τη ήθελε να πετύχει με την επιστολή το ο κ. Μουλάς, αλλά και ότι πιστεύει πως με την κουβέντα, τη συναίνεση και την καλή θέληση όλα θα τα πετύχουν. 

 Ειδικά για τις εγγραφές στον ΑΣ και με φόντο τις εκλογές, ο πρόεδρος του συλλόγου επεσήμανε ότι κανένας δεν αποκλείεται, μετά και τις εγγραφές κάποιων δημοτικών συμβούλων και μελών των οικογενειών τους, αλλά όσοι έκαναν εγγραφή τώρα θα έχουν δικαίωμα ψήφου μετά από έναν χρόνο. Στις φετινές εκλογές πάντως, ο κ. Τσεκούρας δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος.

«Εκεί κρινόμαστε όλοι, σεβόμενοι και το αποτέλεσμα. Ας αποκαλυφθούν τελικά ποιοι είναι, να εκτεθούν στη ΓΣ και στο εκλογικό σώμα και αν τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου δεν θέλουν τον Τσεκούρα αλλά κάποιον άλλο θα σεβαστούμε το αποτέλεσμα και θα φύγουμε, χωρίς να μαλώνουμε, χωρίς επιστολές, ούτε Αστυνομία, ούτε τίποτα» τόνισε χαρακτηριστικά. 

Θέμα προέκυψε εξάλλου για το γήπεδο της Άλλης Μεριάς, με τον ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 να έχει σύμβαση με τον Δήμο Βόλου για τη χρήση του μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2023, όταν μία επιστολή έφτασε στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά τελικά δεν αναγνώστηκε ποτέ, με τους υπογράφοντες να στρέφουν τα πυρά τους κατά του ΑΣ

  «Υπήρχε μία επιστολή στο Δημοτικό Συμβούλιο για το γήπεδο της Άλλης Μεριάς (σ.σ. δεν αναγνώστηκε τελικά στην τελευταία συνεδρίαση) από κάποιους που δεν υπάρχουν »

 «Αυτά είναι γελοιότητες» ανέφερε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, τονίζοντας ότι το 90% των δεσμεύσεων από πλευράς συλλόγου έχουν υλοποιηθεί και σε δύσκολες μάλιστα εποχές, από το 2010 και μετά. 

 Όσον αφορά τη ΓΣ, ο κ. Τσεκούρας κάλεσε όλον τον κόσμο να παραστεί σ’ αυτήν και τόνισε ότι κανείς δεν θα ενοχλήσει κανέναν. 

«Να πουν τη γνώμη τους και τι θέλουν για την ομάδα και να εκτεθούμε όλοι στα μέλη μας. Η απόφαση που θα προκύψει από τις εκλογές θα είναι σεβαστή. Θέλουμε να ακουστούν και αλήθειες για το τι παραλάβαμε και τι παραδίδουμε. Γιατί έχει και σημασία τι παραλάβαμε. Θα τα πούμε και αν κρίνουν τα μέλη ότι παραλάβαμε την Μπαρτσελόνα και παραδίδουμε έναν σύλλογο της πλάκας, ευχαρίστως να το δεχτούμε. Να μιλήσουμε όμως τη γλώσσα της αλήθειας. Τον κο Μουλά τον εκτιμώ, το ξέρει και του το έχω πει προσωπικά. Να έρθει όποιος θέλει, δεν κάνουμε αποκλεισμούς εμείς. Να έρθει να πει ό,τι θέλει και πάλι φίλοι θα είμαστε» 

Όλα ξεκίνησαν από την επιστολή του κου Μουλά στα ΜΜΕ που αναφέρετε:

 «Κύριε πρόεδρε .Έχω γίνει αποδέκτης εμμέσως απειλών εναντίον εμού αλλά και άλλων προσώπων μελών του Ολυμπιακού που επιθυμούν να παρευρεθούν στη αυριανή γενική συνέλευση από άτομα φιλικά προσκείμενα προς εσάς. Δεν είναι δυνατόν να επιχειρείται να αποκλεισθούν μέλη του συλλόγου σημαντικά και μη από τις κορυφαίες διεργασίες του συλλόγου τα οποία επιθυμούν να προσφέρουν. Νομίζω ότι η δική μου παρουσία αλλά πολύ περισσότερο ενδεχομένως η παρουσία του δημάρχου και μελών της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Βόλου δεν θα είναι επιζήμια για τον σύλλογο. Αρκετά με την εσωστρέφεια που κατατρώγει τις δυνάμεις της ομάδας. Σας παρακαλώ, πέρα από κάθε είδους προσωπική σας επιδίωξη και συμφέροντα, να προστατέψετε τον σύλλογο από κάθε είδους ακρότητες, που μοναδικό αποτέλεσμα έχουν τη περαιτέρω συρρίκνωση του σωματείου. Ελπίζω το ήδη βεβαρυμμένο κλίμα να αλλάξει, να υπάρξει πνεύμα συνεργασίας ώστε αύριο άπαντες να σταθούν στο πλευρό του Ολυμπιακού που τόσο το έχει ανάγκη. Γιώργος Μουλάς». 

Από την πλευρά του, ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση που αναφέρει τα εξής:

 «Αγαπητέ Γιώργο Σε απάντηση της επιστολής σου από 13 Ιουλίου 2021 θέλουμε να σου γνωρίσουμε ότι ουδόλως συμμεριζόμαστε την ανησυχία σου όπως και τις αόριστες καταγγελίες για απειλές προς το πρόσωπο σου όπως και άλλων νέων μελών του Συλλόγου μας. Θεωρούμε επίσης έωλες και αστήρικτες τις καταγγελίες σου για σχέση των υποτιθέμενων απειλών με μέλη του ΔΣ. Μακριά από εμάς οι πρακτικές αυτές. Δεν τις χρησιμοποιήσαμε ποτέ και δεν εκφράζουν το ήθος και το ύφος της λειτουργίας του παρόντος ΔΣ. Σε κάθε περίπτωση σου γνωρίζουμε ότι έχουμε προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες για την ομαλή διεξαγωγή της σημερινής ΓΣ, που είμαστε σίγουροι ότι θα διεξαχθεί μέσα σε ένα κλίμα συναίνεσης και αγάπης προς τον Ολυμπιακό μας και όχι στο βεβαρυμμένο κλίμα που αναφέρεις στην επιστολή που δεν υφίσταται. Κλείνοντας την απάντηση μας δηλώνουμε ότι όλα τα μέλη που πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπει ο Νόμος είναι ευπρόσδεκτα σήμερα και είμαστε βέβαιοι ότι θα επικρατήσει πνεύμα συνεργασίας για το καλό του Συλλόγου μας».

Η Γ.Σ του συλλόγου θα γίνει στις 19:00 σήμερα στην Άλλη Μεριά στις εγκαταστάσεις του συλλόγού.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...