Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Συνεχίζονται τα.."έργα" Μπέου! Έδρα στην Λάρισα ο Ολυμπιακός!


Στην Λάρισα θα αναγκαστεί να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός για πολλοστή φορά από την στιγμή που ανέλαβε ο Μπέος την Δημαρχία της πόλης.

Ο Αχιλλέας Μπέος έχει πολλάκις δηλώσει πως σιχαίνεται τον Ολυμπιακό και το αποδεικνύει διαχρονικά. Συμμέτοχοι στο αντι-Ολυμπιακό μένος όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι που τον πλαισιώνουν και κάποτε καμάρωναν σαν γύφτικα σκεπάρνια στις κερκίδες του ΕΑΚ και του Πανθεσσαλικού με τα ερυθρόλευκα κασκόλ στους ώμους.

Με δικαιολογία λοιπόν είτε έργων ,είτε πως κάποιες εκκρεμότητες ολοκλήρωσης της συμφωνίας απομένουν , ο Δήμαρχος της...Ένωσης των απανταχού Βολιωτών αναγκάζει και πάλι τον Ολυμπιακό να αγωνιστεί στην Φιλιππούπολη με την Τριγλία.

Το έργο το έχουμε ξαναζήσει...Ο Α.Μπέος θα δηλώσει προσπαθήσει να ρίξει το φταίξιμο αλλού και αν δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Η ουσία είναι μία!'Οσο βρίσκεται ο Αχιλλέας Μπέος στην Δημαρχεία της πόλης ο Ολυμπιακός Βόλου θα δεινοπαθεί! Και αυτό οι βολιώτες Ολυμπιακοί πρέπει να το κατανοήσουν...Έχουν τον χρόνο τους...μέχρι τις επόμενες εκλογές.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...