Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Καλός παρά την ήττα!


Μία ακόμα θετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στο σημερινό φιλικό με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας.

Η ομάδα μας είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο στο οποίο προηγήθηκε .ενώ στο δεύτερο μέρος ,οπότε και ο Στέφανος Ξηροφώτος πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές, έγιναν κάποια αμυντικά λάθη και ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Η ομάδα μας είχε το πρώτο ημίχρονο "δικό της " και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ με τον Ντε Κάμπο στο 4'.Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε τελικά στο 39΄όταν ο Κόλα έβγαλε ασίστ στον Μπαράνκο ,που δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του και αυτός έκανε με όμορφο πλασέ το 0-1.

Το 1-1 ήρθε από λαναθασμένη υπόδειξη πέναλτι του Λαρισαίου ρέφερι του αγώνα όταν η μπάλα βρήκε το πρόσωπο του Γιαννίτση.Ο ρέφερι είδε....χέρι και σφύριξε πέναλτι.

Στο 85' ο ρέφερι έδωσε νέο πέναλτι στους γηπεδούχους με τον Κωσταντίνου να αποκρούει ,αλλά στο 89΄η άμυνα μας βρέθηκε εκτεθειμένη και ο Τσιούλης με κοντινό πλασέ έκανε το τελικό 2-1


ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Αστράς (46’ Πρίφτης), Τζοβάρας (71’ Τασιούλης), Λουκάς (46’ Καμπέρης), Καρρίκι, Οκάν, Σκούπρα, Χατζής, Μπάλλας, Μπαστιάνος, Σούλτσε (27’ λ.τρ. Γκουντρουμπής, 77’ Μπράνος), Νύκταρης (46’ Λίταινας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Λαδάς (79’ Κωνσταντίνου), Γραικός (49’ Παπακώστας), Γιαννίτσης (73’ Πατρώνης), Ρόκας (46’ Φιλίποβιτς), Μπουτζίκος (88’ Ενκόα), Αγρόδημος (89’ Κάβουρας), Κόλα (77’ Μπόλης), Σκοπελίτης (63’ Βουκελάτος), Μπαράνκο (69’ Γεωργακόπουλος), Παπαδημητρίου (49’ Βασιλούδης), Ντα Κάμπο (84’ Μπέικος).




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...