Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Δεν διαλύεται ο Ολυμπιακός!


Στο ραδιόφωνο του ΒΟΛΟΣ 98.6 FM φιλοξενήθηκε ο μεγαλομέτοχος κ. Τσιμπανάκος, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.


Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα της αναδιάρθρωσης και για τους λόγους για τους οποίους δεν έχει υπογράψει ο Ολυμπιακός Β. για τη σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης.

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του ισχυρού άνδρα των ερυθρολεύκων πως μόλις δύο ομάδες της Γ’ Εθνικής έχουν γίνει ΠΑΕ και άρα δεν είναι ακόμη μέλη του συνεταιρισμού.Αναλυτικά η συνέντευξη του Ευριπίδη Τσιμπανάκου

«Ξεκινήσαμε με όνειρα και φιλοδοξίες πως θα είμαστε στη Σούπερ Λιγκ 2, προϋπήρχε, επίσης, κι ένα προσωπικό του πρόβλημα το οποίο το αναφέρει και ο ίδιος κι έτσι λύθηκε η συνεργασία με τον κ. Αμανατίδη. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πάνω από πρόσωπα, από παίκτες, προπονητές και διοικήσεις.

Ο Ολυμπιακός Β. δεν διαλύεται. Η ομάδα θα ενισχυθεί. Έναν …χτυπάνε στην πόλη και εγώ είμαι στην πρώτη γραμμή. Αν θα φύγω εγώ δεν ξέρω τι θα κάνουν…

Ήδη ο Ολυμπιακός Βόλου μιλάει με προπονητή. Με τον Αμανατίδη χωρίζουμε σαν φίλοι.

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις κάποιων παικτών, είχαμε κάνει κάποιες ειδικές συμφωνίες και βάσει αυτών κάποιοι αποφάσισαν να αποχωρήσουν. Όπως δήλωσε και ο τεχνικός διευθυντής μας, όποιος δεν θέλει, ας αποχωρήσει. Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από πρόσωπα.


Θα παίξουμε Σούπερ Λιγκ 2 ή Φούτμπολ Λιγκ, εγώ δεν πιστεύω πως θα παίξουμε στη Σούπερ Λιγκ 2 όπως δείχνουν αυτή τη στιγμή τα δεδομένα. Ο προπονητής θα είναι αντάξιος των υπαρχουσών συνθηκών.

Ήδη έχουμε αρχίσει την ενίσχυσή μας με την μεταγραφή του Μπρούνο Μπαράνκο. Θα έρθει ακόμη ένας Αργεντινός και θα πάρουμε ακόμη δύο ποδοσφαιριστές βάσει του πλάνου του νέου προπονητή. Ουδείς αναντικατάστατος.

Δίνουμε βαρύτητα στο προπονητικό κέντρο, στην οργάνωση και στις ακαδημίες. Οι μεταγραφές που θα κάνουμε θα είναι ουσίας και θα κάνουμε πρωταγωνιστική πορεία όπου κι αν αγωνιστούμε. Πρέπει να είμαστε όμως όλοι ενωμένοι. Όταν υπάρχει εσωστρέφεια δημιουργείται και πρόβλημα. Ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί. Θα φέρουμε ότι καλύτερο.

Την Παρασκευή θα κάνουμε και μία συνέντευξη Τύπου όπου θα ειπωθούν τα πάντα
».

Για το αν θα υπάρξουν άλλες αποχωρήσεις: 

«Μετά και αυτή του Ριζογιάννη δεν πιστεύω πως θα έχουμε άλλη αποχώρηση. Για τον Ριζογιάννη εκκρεμεί μία λεπτομέρεια για να ολοκληρωθεί η αποχώρησή του. Κάποιοι δεν μπορούσαν να περιμένουν»

Για το αν θεωρεί ως δεδομένο ότι δεν πρόκειται να γίνει αναδιάρθρωση με κατάργηση της Φούτμπολ Λιγκ: 

«Θεωρώ ότι δεν θα γίνει αναδιάρθρωση με συγχώνευση των δύο κατηγοριών. Έχουμε κάνει μεγάλες προσπάθειες για τους δύο ομίλους και για τη Σούπερ Λιγκ 2 των 18 ομάδων, όμως βλέπουμε ότι δεν προέκυψε»


Για τις κινήσεις της Νίκης  που συνεχίζει να προσπαθεί με τελευταίο εγχείρημα τη σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μελών του συνεταιρισμού και γιατί κάποιες ομάδες δεν υπογράφουν για να πραγματοποιηθεί: 

«Όταν εμείς πρωτοστατήσαμε για τους δύο ομίλους η Νίκη δεν ήθελε . Από τις 22 ομάδες, εξαιρώντας της ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ πόσες έχουν γίνει ΠΑΕ; Δύο μόνο. Οι υπόλοιπες δεν έχουν γίνει ακόμη ΠΑΕ»Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...