Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Βλέπει άνοδο ο Ολυμπιακός!

 

 
Θετικά ήταν τα νέα από την συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής.
Το θέμα δεν ξεκαθάρισε απόλυτα αφού η ΕΠΟ αποφάσισε την δημιουργία μίας ενιαίας κατηγορίας και την κατάργηση της Football League μόνο εάν ο Αυγενάκης κάνει άμεση νομοθετική ρύθμιση.

Σε διαφορετική περίπτωση που η ΓΓΑ δεν δεχτεί την κατάργηση της κατηγορίας η ΕΠΟ αποφάσισε να αυξήσει τις ομάδες της SuperLeague 2 σε 18 ,κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός ως 8ος στην κατάταξη της FL κερδίζει και πάλι την άνοδο.

Να σημειωθεί πως και οι δύο προτάσεις πήραν την απαραίτητη πλειοψηφία των 3/4 που απαιτούταν!
 
 Στο δια ταύτα ,όποια και από τις δύο προτάσεις υπερισχύσει ο Ολυμπιακός Βόλου κερδίζει εμμέσως την άνοδο που η αναδιάρθρωση Βασιλειάδη του έκλεψε την περσινή χρονιά και θα αγωνιστεί στην δεύτερη εν τάξη κατηγορία.

Τα χαρμόσυνα νέα σκόρπισαν ενθουσιασμό στις τάξεις της διοίκησης και των φιλάθλων του Ολυμπιακού σε αντίθεση με τις δύο άλλες ομάδες της πόλης.
Αυτή του Αχ.Μπέου που νιώθει πλέον την «ανάσα» της ομάδες που ήλπιζε να εξαφανίσει και να «κλέψει» τους οπαδούς της ,αλλά και της ομάδας της Νέας Ιωνίας που μέσω μίας άτυπης συμμαχίας ήλπιζε να είναι η μοναδική που θα κερδίσει κατηγορία επωφελούμενη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά άνοδο στα "χαρτιά". 

Oι αποφάσεις όπως δημοσιεύτηκαν:


Η ΕΕΕ ενέκρινε, βάσει του άρθρου 79 του ΚΑΠ και της πρόσφατης νομοθετικής ρύθμισης του Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού, αναφορικά με τις τροποποιήσεις των προκηρύξεων των πρωταθλημάτων λόγω των συνεπειών του Covid-19, πρόταση αναδιάρθρωσης της Super League 2 - Football League, ούτως ώστε κατά την προσεχή αγωνιστική περίοδο η Super League 2 να διεξαχθεί με 18 ομάδες και η Football League με 16 ομάδες. Αποφασίστηκε επίσης να υποβληθεί αίτημα στον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Αυγενάκη, προκειμένου να προχωρήσει νομοθετικά σε κατάργηση της Football League, λόγω των νέων οικονομικών δεδομένων. Στην περίπτωση που το αίτημα γίνει αποδεκτό, η Super League 2 θα διεξαχθεί σε 2 ομίλους.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...