Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Μαυρονάσιος για όλα!


Στον SporFm Βόλου φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κος Μαυρονάσιος,.

Ο έμπειρος παράγοντας, εκτίμησε επίσης ότι θα δικαιωθεί ο Ολυμπιακός Β. για την πρόσθετη παρέμβαση που έκανε η ομάδα του υπέρ της ΕΠΟ και πως δε θα αλλάξει η απόφαση για 18 ομάδες στη Σούπερ Λιγκ 2, αναμένοντας τις αποφάσεις μέχρι την επόμενη Τρίτη. 

Ο κ. Μαυρονάσιος αρχικά αναφέρθηκε στο τεστ κορωνοϊού που έγινε στον Ολυμπιακό Βόλου, από το οποίο δεν προέκυψε κανένα κρούσμα, τονίζοντας ότι όλη η ομάδα ακολουθεί τα υγειονομικά πρωτόκολλα και πως το προπονητικό team είναι σε επιφυλακή, για να τηρούνται τα πάντα σωστά. Μάλιστα αυτό το διαπίστωσε και ο ίδιος αυτό, επισκεπτόμενος το ξενοδοχείο της ομάδας στο Καρπενήσι.

Επίσης μίλησε για την πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού Β. υπέρ της EΠO και υπέρ των συμφερόντων της ομάδας του, όπως είπε χαρακτηριστικά, που έγινε με αφορμή την προσφυγή των Χανίων στο διαιτητικό δικαστήριο, η οποία έχει σκοπό να ακυρωθεί  η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών, με τους Κρητικούς να ζητούν να μείνουν 12 οι ομάδες της Superleague 2.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου έκανε την εκτίμηση του ότι η ομάδα του θα δικαιωθεί και ότι θα απορριφθεί η προσφυγή των Χανίων, καθώς, όπως επισήμανε, η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ έχει στηριχθεί σε νόμιμη βάση και συγκεκριμένα σε άρθρο του ΚΑΠ, που αναφέρει ότι μπορεί να πάρει αποφάσεις, όταν συντρέχουν ειδικοί λόγοι, όπως είναι η πανδημία του κορωνοϊού.

Επομένως, σύμφωνα με τον παράγοντα του Ολυμπιακού Β., τη νέα σεζόν η Super League 2 θα έχει 18 ομάδες και η Football League 16, όπως ήταν η απόφαση της Ε.Ε., εκτός εάν, όπως πρόσθεσε, παρέμβει η πολιτεία και ο κ. Αυγενάκης, ο οποίος  με νομοθετική διάταξη θα αλλάξει όλα τα δεδομένα και θα πει να γίνουν δύο όμιλοι Β’ Εθνικής.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι οι προσφυγές του Απόλλωνα Πόντου και της Κέρκυρας δεν έχουν σχέση με αυτή της ΠΑΕ Χανίων, αφού ζητούν να γίνουν δύο όμιλοι Β’ Εθνικής και να συμπεριληφθούν και εκείνοι σε αυτούς.

«Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν τη Δευτέρα και οι αποφάσεις θα βγουν την Τρίτη, διότι υπάρχει σύντμηση ημερομηνιών και δεν μπορούμε να περιμένουμε. Πρέπει τα πρωταθλήματα να αρχίσουν. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Η καθημερινότητα της ομάδας πάντως δε σταματάει, όποια κι αν είναι η απόφαση», δήλωσε ο κ. Μαυρονάσιος, ο οποίος ρωτήθηκε και για το αθλητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου, απαντώντας  ως εξής:

«Αυτό το κομμάτι πήρε σάρκα και οστά. Θα είναι ένα στολίδι όχι μόνο για τον Ολυμπιακό Β., αλλά και  για την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Είναι θέμα χρόνου να πατήσει η ομάδα στο πρώτο γήπεδο που έγινε η ανακατασκευή του χλοοτάπητα. Τα αποδυτήρια έχουν αλλάξει προς το καλύτερο και θα γίνει η επανασπορά στο δεύτερο γήπεδο την επόμενη εβδομάδα».

Πέρα απ’ αυτά, εξήρε το πολύ καλό κλίμα και την πολύ καλή δουλειά που έγινε στο Καρπενήσι, στο οποίο βρέθηκε και ο ίδιος για τρεις μέρες.

Αναφερόμενος στα εισιτήρια διαρκείας αναγνώρισε πως η φετινή χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη τόσο από πλευράς διάθεσης των εισιτηρίων αλλά και χορηγιών.Τέλος αποκάλυψε, επιβεβαιόνοντας δημοσίευμα του VolosFans,  πως σε περίπτωση που δεν υπάρξει ικανοποιητικό τηλεοπτικό συμβόλαιο ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δει τις προϋποθέσεις δημιουργίας δικού του καναλιού για να μεταδίδει τους αγώνες.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...