Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Πήρε Ζιάκα ο Ολυμπιακός

Τον νεαρό
μεσοεπιθετικό του Διαγόρα Στεφανοβικείου, Δημήτρη Ζιάκα απέκτησε ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση, ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από την Ακαδημία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Θοδωρή Βουτυρίτσα, για να μεταπηδήσει στη συνέχεια στην Κ17 του Ολυμπιακού Πειραιώς όπου και αγωνίστηκε δύο χρόνια κατακτώντας και το πρωτάθλημα Ελλάδος, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ19 της ομάδας του Πειραιά. Από εκεί συνέχισε στην Κ 20 της ΑΕΛ και την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Παράλληλα σημειώνονται τα εξής: «Ο νεαρός ποδοσφαιριστής φημίζεται για την έκρηξη του και τις γρήγορες αντιδράσεις του ενώ μεσοεπιθετικά αγωνίζεται εξίσου καλά και στις δύο πλευρές».

«Ανοίγεται μια πολύ μεγάλη πρόκληση μπροστά μου με την μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό Βόλου. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα μου καθώς πλέον θα αγωνίζομαι σε μία από τις ιστορικές ομάδες της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό Βόλου. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να μπορέσω μέσα από τις επιδόσεις μου να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου οι ιθύνοντες στην ομάδα», δήλωσε στο site του Ολυμπιακού Βόλου ο Δημήτρης Ζιάκας, με την ΠΑΕ να του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...