Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Μόλις 50 στην πρώτη!

 

Πενήντα μόλις άτομα θα έχουν την δυνατότητα να παραβρεθούν στην αυριανή πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Λόγω του γεγονότος πως ο αριθμός των κρουσμάτων COVID έχουν αυξηθεί και η πόλη μας θεωρείται περιοχή με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο η ΠΑΕ πήρε τα..."μέτρα" της.

Η ανακοίνωση:

Την Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020 και ώρα 7.00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός της ομάδας μας και η πρώτη μας προπόνηση στο ΕΑΚ για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν με αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων για την προστασία από τον covid19.

Στο πλαίσιο αυτό και λόγω του ότι η περιοχή της Μαγνησίας και συγκεκριμένα ο Βόλος ανήκουν στις περιοχές με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο όπου και έχουν ληφθεί επιπρόσθετα μέτρα προστασίας από τον covid 19 δυστυχώς η επιστροφή μας στο ΕΑΚ δεν θα καταστεί δυνατό να πραγματοποιηθεί με αθρόα προσέλευση των φιλάθλων μας καθώς αυστηρά θα μπορέσουν να εισέλθουν στο γήπεδο 50 άτομα.

Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τα μέτρα προστασίας ενάντια στον covid 19 αλλά ακόμη και έτσι μετά από χρόνια ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε. Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στο σπίτι μας και να κοκκινήσουμε και πάλι το ΕΑΚ. Γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ιδέα. Γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ο… Βασιλιάς της πόλης!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...