Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Χαμός στην παρουσίαση Αμανατίδη!

Σε ερυθρόλευκη γιορτή μετατράπηκε η σημερινή παρουσίαση του προπονητή του Ολυμπιακού.


Σε μία κατάμεστη αίθουσα ο Περικλής Αμανατίδης..."επανασυστήθηκε" στον κόσμο της ομάδας:
 «Προπονητές αλλάζουν προγράμματα και παίκτες πρόσωπο. Είναι μία πρόκληση ως κάτι καινούργιο. Γιατί ήρθα τώρα και γιατί έφυγα πέρυσι; Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πρώτη μου συνεργασία και το πήραμε βάσει πλάνου το πρωτάθλημα, με την ομάδα να αδικείται με την υποτιθέμενη αναδιάρθρωση αι δεν πήρε αυτό που κέρδισε μέσα στο γήπεδο. Θα μπορούσε να παίζει ήδη στη SL2 και φαίνεται ότι θα γίνει αυτό τώρα» σημείωσε μεταξύ άλλων και εξήγησε: «Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος μου περιέγραψε ένα περιβάλλον που να μην ήταν τόσο καλό ακόμη και για δικά μου θέλω τότε. Όπως και τώρα μου είπε την αλήθεια».


Όσον αφορά την ομάδα και τους στόχους... «Η ιστορία δεν είναι προδιαγεγραμμένη. Θα κάνω μία σκληρή ομάδα που θα πρωταγωνιστεί και θα μπαίνει για να κερδίζει, χωρίς να ξέρω αν θα πάρει το πρωτάθλημα. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε αλλά αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο.Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως η ομάδα θα κατεβαίνει σε κάθε αγώνα για να κερδίσει! »

Στην παρουσίαση παρόν ήταν και ο παίκτης -θρύλος του Ολυμπιακού Ίμρε Μπόντα ο οποίος δήλωσε: «Δεν μιλάω τόσο καλά ελληνικά όσο πριν 30 χρόνια Θέλω να σας πω καλή επιτυχία. Οι φίλαθλοι όπως πάντα είναι εκπληκτικοί. Καλή επιτυχία και καλή δουλειά στον προπονητή και τον πρόεδρο. Ελπίζουμε για τα καλύτερα, είστε πολύ καλοί και δυνατοί και ελπίζουμε ότι θα γίνει το καλύτερο» δήλωσε ο ίδιος από το βήμα της εκδήλωσης. »

Το παρόν έδωσε και ο νεοαποκτηθείς Ριζογιάννης.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...