Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Πολλά θα κριθούν στην άμυνα!


Στο επίσημο site της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου μίλησε ο προπονητής των ερυθρολεύκων Σούλης Παπαδόπουλος .


«Παίζουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας με μια ομάδα που είναι πρώτη από την αρχή του πρωταθλήματος και που βρίσκεται σε αυτή την θέση δίκαια, γιατί είναι μια καλή ομάδα.

Εμείς προερχόμαστε από την εκτός έδρας ήττα στην Βέροια, αντίστοιχα τα Τρίκαλα έρχονται από την εντός έδρας ήττα από τον Διαγόρα και καταλαβαίνουμε όλοι ότι και οι δύο ομάδες θέλουμε τη νίκη όσο τίποτα άλλο.

Εμείς το θετικό είναι ότι παίζουμε στο γήπεδό μας και ότι θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και ναι μεν θέλουμε πάντα να κερδίζουμε αλλά στην έδρα μας ένας λόγος παραπάνω.

Σίγουρα παίζουν δύο ομάδες που μην ξεχνάμε έχουν τις καλύτερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα με 19 γκολ και οι δύο και αυτό δείχνει τα επιθετικά ατού που έχουν και οι δύο, αλλά και τον προσανατολισμό τους αν και εγώ πιστεύω ότι σε αυτό το παιχνίδι πολλά θα κριθούν στην άμυνα και πόσο θα καταφέρει η κάθε άμυνα να εξουδετερώσει τα επιθετικά ατού της άλλης ομάδας. Εμείς θα κοιτάξουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και πιστεύω ότι την Κυριακή θα δούμε όλοι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.

Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε τον κόσμο μας υπερήφανο απέναντι σε μια ομάδα επαναλαμβάνω που δίκαια βρίσκεται στην κορυφή».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...