Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Κερδίζει και βλέπει ψηλά (pregame)

Χωρίς τις γνωστοποιημένες ήδη απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός την Κυριακή κόντρα στον Ιάλυσο στις 14:00.



Σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί σε ζωντανή ροή ειδήσεων ,έτσι που μόνο το VolosFans μπορεί , ο Ολυμπιακός θέλει το τρίποντο για να σκαρφαλώσει ακόμα ψηλότερα στην βαθμολογία.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος πήρε ουσιαστικά στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους παίκτες της ομάδας.Έτσι σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι:
Άντερσον Ενγκομπά, Κλεμέντε, Τζέφερσον, Στεφάνοβιτς, Βοσνακίδης, Γιδόπουλος, Γραικός, Καρακώστας, Κόλα, Κουτσιανικούλης, Λάσκαρης, Μακρυωνίτης, Μπακουλάτι, Μπαρούτας, Μπουτζίκος, Ντούνης, Παπαϊωάννου, Πόζογλου, Πριόνας, Ρόκας, Τσιάρας, Τσίτας, Φαζός.

Εκτός αποστολής τέθηκε ο Ζάχος , οι τραυματίες Ράντι,Σκοπελίτης ,Δεινόπαπας ,Πάσχος και Μαρούδας, ενώ πριν τον αγώνα θα αποκλειστούν άλλοι έξι παίκτες.

Τα εισιτήρια του αγώνα τιμώνται σε 5 και 10 ευρώ ,ενώ θα λειτουργούν και οι δύο θύρες του γηπέδου , με την πλειοψηφία των φιλάθλων ,εκτός των VIP, να εισέρχονται στο γήπεδο από την οδό Νεαπόλεως.

Η ομάδα του Ιάλυσου έφτασε το βράδυ στον Βόλο με απουσίες αφού Μπαρέτας ,Φράγκος και Πατηνιώτης έμειναν στην Ρόδο ενώ ο ανέτοιμος Τριποτσέρης ήρθε στον Βόλο μάλλον για...ψυχολογικούς λόγους.

Το VolosFans "βλέπει" ενδεκάδα με Μακρυωνίτη στο τέρμα,Βοσνακίδη και Φαζό σαν κεντρικό αμυντικό δίδυμο , Γραικό και Μπουτζίκο στα άκρα της άμυνας , Τσιάρα ως αμυντικό χαφ, Στφάνοβιτς ως επιτελικό μέσο ,Κουτσιανικούλη και Ντούμη στα χαφ , Πόζογλου ως φορ ,ενώ μία θέση παίζεται ανάμεσα από Λάσκαρη και Ρόκα.
















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...