Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Ικανοποιημένοι μόνο με το τρίποντο!

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τον αυριανό αγώνα με τη Νίκη Βόλου βρέθηκε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Ευριπίδης Τσιμπανάκος.



Ο κ. Τσιμπανάκος σε δηλώσεις του, που δημοσιεύτηκαν στο σάιτ της ΠΑΕ, τόνισε πως “πρόκειται για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι ωστόσο εμείς, όπως σε όλα τα παιχνίδια, πάμε για τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που θα μας κρατήσουν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Με τίποτα άλλο δεν είμαστε ικανοποιημένοι.

Δεν μας αγχώνει σε καμία περίπτωση το γεγονός ότι δεν έχουμε τον κόσμο μας και αυτό γιατί ο κόσμος μας με την παρουσία του κάθε εβδομάδα στο γήπεδο αλλά και όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικά σε κάθε στιγμή δε σταματά να μας εκφράζει τη στήριξη του και να είναι δίπλα μας. Έτσι και αύριο, για εμάς θα είναι σαν να είναι εκεί, στη Νεάπολη.

Εμείς αύριο θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε. Θα μπούμε στο γήπεδο, θα δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα νικήσουμε. Και όπως είπα η αυριανή νίκη δεν είναι μόνο θέμα γοήτρου. Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα και να μείνουμε ψηλά στην βαθμολογία”.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...