Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Τα εισιτήρια με Ιάλυσο!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους ενόψει του αγώνα με τον Ιάλυσο την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 14:00 στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης.


Η ανακοίνωση:


Η δύναμη του Ολυμπιακού Βόλου ήταν πάντα ο κόσμος του και έτσι πρέπει να γίνει και την Κυριακή τώρα που η ομάδα μας έχει ξεκινήσει την ανοδική της πορεία και «σκαρφαλώνει» στον βαθμολογικό πίνακα απέχοντας δύο μόλις βαθμούς από την κορυφή!

Σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι η συμπαράσταση των φιλάθλων μας μπορεί και θα είναι καταλυτική. Με τη σημαία του Ολυμπιακού Βόλου πάντα ψηλά σας περιμένουμε στο γήπεδο για να δώσετε για μια ακόμη φορά δύναμη στους παίκτες! Να στηρίξετε με πάθος την ομάδα μας που θα έχει ένα μοναδικό προορισμό: την κατάκτηση της νίκης!

Την Κυριακή αυτή ας την αφιερώσουμε στον Ολυμπιακό Βόλου μας! Το αξίζει!

Τα εισιτήρια του αγώνα

Θα λειτουργήσουν δύο Θήρες και δύο εκδοτήρια. Στην Θύρα 1 (οδός Ύδρας) θα εισέρχονται οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας Gold και στην Θύρα 2 (οδός Νεαπόλεως) οι κάτοχοι των εισιτηρίων Silver, Fans και Ladies.

Τα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα θα είναι ανοικτά από τις 12.30.

Τιμή εισιτηρίου (γενική είσοδος): 10€

Οι άνεργοι θα εισέρχονται στον αγώνα μόνο από την Θύρα 2 και μετά την παραλαβή του εισιτηρίου τους από το εκδοτήριο και με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους.

Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver παρακαλούνται όπως προσέρχονται στο εκδοτήριο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής. Απαραίτητο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής είναι η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

Παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται δωρεάν με απαραίτητη την συνοδεία κηδεμόνα.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...