Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Εποχές...Γράφα!

Ο Ολυμπιακός θυμίζοντας την ασύνδετη ομάδα των πρώτων αγωνιστικών ,δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στις ιδιαιτερότητες του τοπικού παιχνιδιού και έχασε από την ουραγό της βαθμολογίας εξαιρετικά εύκολα.


Κακή η διαιτησία δεν έδωσε καθαρό πέναλτι πάνω στον Κόλα ενώ το σκορ ήταν 1-0 ,αλλά αυτό δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία για την κάκιστη εμφάνιση των παικτών μας.







Ο Σούλης παρέταξε  τον Γιδόπουλο στο τέρμα , τον Γραικό στο δεξιό άκρο της άμυνας τον Μπουτζίκο στο αριστερό και τους Βοσνακίδη και Φαζό στο κέντρο της άμυνας.Οι Τσιάρας  και Λάσκαρης ως αμυντικά χαφ ενώ  Κουτσιανικούλης , και Ντούνης  με τον Σκοπελίτη στο κέντρο και τον Πόζογλου στην θέση του φορ.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε σε πολύ κακή ημέρα και εκτός κλίματος ντέρμπι.Τα τρεξίματα και τα μαρκαρίσματα των παικτών μας θύμιζαν τον Ολυμπιακό των πρώτων αγωνιστικών ,μια άνευρη και απαθή ομάδα που βασιζόταν αποκλειστικά και μόνο στην ποιότητα των παικτών της.Όμως σε τέτοια παιχνίδια μετράει πιο πολύ το πάθος που θα βγάλεις και το "ξύλο" που θα ρίξεις.Και όταν βρεις μπροστά σου διαιτησίες σαν του Μπαιλή ,απλά δεν έχεις καμία τύχη.

Οι αντίπαλοί μας ήταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι και ήταν η ομάδα που δημιουργούσε τις "καθαρές" ευκαιρίες για να προηγηθεί.
Ο Ολυμπιακός έβγαλε το ημίχρονο χωρίς να δεχτεί γκολ ,αλλά σε αντίθεση με τα προηγούμενο παιχνίδια ,το προπονητικό πλάνο δεν βγήκε.

Στο β μέρος δέχτηκε ένα γρήγορο σχετικά γκολ από τον Τσιώλη σε μία αντεπίθεση που η άμυνά μας δεν λειτούργησε σωστά ,ενώ η φάση που έκρινε ουσιαστικά τον αγώνα έγινε στο 59΄!Ο Κόλα ανατρέπεται πεντακάθαρα μέσα στην περιοχή αλλά ο ρέφερι αντί να υποδείξει την παράβαση δείχνει...κίτρινη κάρτα στον Κουτσιανικούλη για διαμαρτυρία.
Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός δεν έδειξε άλλη αντίδραση και δέχτηκε ένα ακόμα γκολ από αντεπίθεση...

Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Παγώνης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Κυριακίδης ,  Μπιτσάκος, Τσιώλης (87’ Μασκουνιάν), Γκαρσία (57’ Καμπαγέρο), Κρουθ, Καπός, Ροχάνο.
Νίκη: Γιδόπουλος, Γραικός, Φαζός, Βοσνακίδης (69’ Τσίτας), Μπουτζίκος, Τσιάρας, Λάσκαρης, Κουτσιανικούλης (83’ Στεφάνοβιτς), Σκοπελίτης (46’ Κόλα), Ντούνης, Πόζογλου.


Το παιχνίδι όπως μεταδόθηκε σε ζωντανή ροή από το VolosFans

Διαβάστε το ΕΔΩ!



Κάρτες:  15’ Μπιτσάκος , 70’ Καπός, 84’ Κυριακίδης – 14’ Τσιάρας, 59’ Κουτσιανικούλης, 80’ Κόλα, 84’ Πόζογλου, 90’ Ντούνης.

Ο «κόραξ» του αγώνα
Απαράδεκτος και εχθρικός προς τον Ολυμπιακό ο Μπαιλής από την Πρέβεζα.Αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στον Κόλα σε χρονικό σημείο που θα άλλαζε την ροή του αγώνα και μοίρασε κάρτες στους παίκτες του Ολυμπιακού χωρίς κανένα λογισμό.Είναι η δεύτερη κατά σειρά κακή διαιτησία που βρίσκει ο Ολυμπιακός μπροστά του στο πρωτάθλημα.


Μας άρεσε....
Ο Λάσκαρης για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού.
Δεν μας άρεσε...
Το επιθετικό πλάνο του Ολυμπιακού ήταν σχεδόν ανύπαρκτο αφού οι ορθολογικές επιθέσεις μετρήθηκαν στα δάκτυλα του ενός χεριού

Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Παπαδόπουλος: «Ξέρουμε πολύ καλά πως αυτού του τύπου τα παιχνίδια εκτός από την ουσία έχουν και γόητρο.Και οι δύο ομάδες θέλανε να κερδίσουν το παιχνίδι.Εμείς για να μείνουμε ψηλά ,οι αντίπαλοι για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις.
Εμείς δεν μπήκαμε ποτέ στον ρυθμό του αγώνα.Ο αντίπαλος διάλεξε ένα παιχνίδι με ψηλές μπαλιές, έπαιξε πιο δυνατά και έβγαινε πρώτος στην μπάλα και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα.Έπρεπε να αλλάξουμε το παιχνίδι σε κάποια στιγμή ,είχαμε μιλήσει γι'αυτό αλλά δεν τα καταφέραμε.Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες.Ήταν μια πικρή ήττα και πρώτος εγώ θα πιω το πικρό ποτήρι με τους ποδοσφαιριστές μου αλλά το πρωτάθλημα δεν τελείωσε.Έχουμε πολύ δρόμο και πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι να κερδίσουμε τον Ιωνικό για να ξαναβρεθούμε ψηλά.Συγχαρητήριο στον αντίπαλο.Έκανε ένα παιχνίδι σκληρό αλλά καλό .Έπαιξε με πολύ παθός ,ήθελε περισσότερο την νίκη και την πήρε.Θα μπορούσαμε να φωνάζουμε για την φάση του πέναλτι που παραδέχτηκαν πως ήταν και ο επόπτης και ο τέταρτος αλλά ο διαιτητής είχε το δικό του "στυλ".Όμως ο αντίπαλος ήταν καλύτερος.Εμείς απο βδομάδα θα καθίσουμε να δούμε ποια ήταν τα λάθη μας.»

Βεργέτης: «Θα απονείμω τα εύσημα και στις δύο ομάδες.Οι παίκτες μας ήταν πιο ψυχωμένοι και εκεί ήταν η διαφορά με τον αντίπαλο.Μπήκαμε πρώτοι στις διεκδικήσεις ,πρώτοι στην μπάλα λκαι κερδίσαμε και δεύτερες μπαλιές.Το πάθος κάλυψε τις όποιες απουσίες είχαμε και τις αδυναμίες μας.Πρέπει να συνεχίσουμε με το κεφάλι χαμηλά.Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό.»



Μικρά&πικάντικα
  • Την παράσταση στα μέσα του ημιχρόνου έκλεψε ένα drone που εμφανίστηκε στον ουρανό της Νεάπολης με την ερυθρόλευκη σημαία να ανεμίζει.
  • Περίπου 2000 φίλαθλοι παραβρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου.

To βίντεο του αγώνα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...