Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Dr Τζέκιλ και Mr Χάιντ....


Ένας αλλοπρόσαλλος Ολυμπιακός κατάφερε και έχασε βαθμό σε έναν αλλοπρόσαλλο αγώνα με τον Θεσπρωτό σηματοδοτώντας το τέλος του Θωμά Γράφα.






Ο Γράφας παρέταξε  τον Μακρυωνίτη στο τέρμα , τον Γραικό στο δεξιό άκρο της άμυνας τον Μπουτζίκο στο αριστερό και τους Βοσνακίδη και Παπαιωάννου στο κέντρο της άμυνας.Τσιάρας και Ρόκας έπαιξαν ως αμυντικά χαφ ενώ  Κουτσιανικούλης , Πόζογκου και Σκοπελίτης έπαιξαν ως επιθετικά χαφ με δεκάρι τον Στεφάνοβιτς.

Ο Ολυμπιακός άρχισε το παιχνίδι για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα με σχήμα  4-2-1-3 και χωρίς καθαρόαιμο φορ.Αυτό στο πρώτο ημίχρονο "βγήκε" αφού η ομάδα μας πέτυχε ένα γκολ με τον Πόζογλου να παίρνει καταπληκτική ασίστ από τον Κουτσιανικούλη στο 17'.
Επίσης δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες να "τελειώσει" το παιχνίδι με αποκορύφωμα το σουτ βολίδα του Στεφάνοβιτς που βρήκε το δοκάρι και έσκασε πάνω στη γραμμή με τον κόσμο,λανθασμένα ,να πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ.

Η ομάδα μας είχε ακόμα δύο κλασσικές ευκαιρίες πραγματοποιώντας ένα καταπληκτικό μισάωρο που έπαιξε τους φιλοξενούμενους σαν την...γάτα με το ποντίκι.

Στο β΄μέρος η ομάδα έδειξε να μπαίνει και πάλι επιθετικά.Μέχρι και το 62΄όπου είχε ακόμα ένα δοκάρι με τον Βοσνακίδη η ομάδα έλεγχε το παιχνίδι απόλυτα.
Η έξοδος του Στεφάνοβτις από το παιχνίδι όμως αποδιοργάνωσε το κέντρο με τους χαφ να βρίσκονται αποκομμένους από την υπόλοιπη ομάδα.Έτσι οι φίλαθλοι έβλεπαν τον Ολυμπιακό σταδιακά να υποχωρεί μέτρα προς την άμυνα , τους φιλοξενούμενους να αρχίσουν να γίνονται απειλητικοί και τους αμυντικούς μας να κάνουν  αστεία λάθη και να πελαγοδρομούν ακόμα και σε μπαλιές που ήταν ολομόναχοι.
Η κερκίδα άρχισε να "βράζει" , τα ατομικά λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο σε απόλυτη ακολουθία και ακόμα και όταν η όμορφη ξανθιά τέταρτη διαιτητής έδειχνε τα τέσσερα λεπτά της καθυστέρησης σχεδόν όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού ήταν βέβαιοι για την ψυχρολουσία που θα επέρχονταν.....
Η τιμωρία κατά μερικούς ,κατά άλλους η λύτρωση ήρθε στο 94' από κάποιον Γώγο που θα θυμάται σε όλη του την ζωή το γκολ που πέτυχε απέναντι στον παραπαίοντα στο β΄ημίχρονο και πάλαι ποτέ μεγάλο Ολυμπιακό Βόλου!


Ολυμπιακός Βόλου: Μακρυωνίτης (22’ λ.τ. Γιδόπουλος), Στεφάνοβιτς (60’ Ντούνης), Βασνακίδης, Γραικός, Κουτσιανικούλης, Μπουτζίκος, Παπαιωάννου, Πόζογλου (70’ Τσίτας), Ρόκας, Σκοπελίτης, Τσιάρας

Θεσπρωτός: Κίναλης, Δημήτρουλας, Σερβιλάκης, Νόνης, Σταυρίδης (89’ Κωνσταντίνου), Βιγιαφάνιε, Κολτσίδας, Μπίκας (46’ Γώγος), Ευθυμίου (71’ Ραμίρεζ), Κολλάς, Ντάλα Κόστα



Κάρτες:  13' Τσιάρας ,71' Πόζογλου 86'Παπαιωάννου - 67'Ντάλα Κόστα ,76' Νόνης, 92' Βιγιαφάνε


Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Μαχαίρας ήταν ο διαιτητής που κάθε άσημη φιλοξενούμενη ομάδα θέλει να έχει.Όλα τα..."σπόρια" πήγαν στον Θεσπρωτό!
O βοηθός του Κολλιάκος ελέγχεται για το γκολ που πέτυχε ο Στεφάνοβιτς και δεν μέτρησε ποτέ!



Μας άρεσε....
Πόζογλου και Κουτσιανικούλης ήταν η αιχμή του δόρατος του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος.
Δεν μας άρεσε...
Οι αλλαγές του Θωμά Γράφα δεν βοήθησαν.Ντούνης και Τσίτας δεν φάνηκαν στον αγωνιστικό χώρο ,αλλά το τρίποντο χάθηκε από το κέντρο και πίσω καθώς η ομάδα ξαφνικά και χωρίς εξήγηση βρέθηκε να πελαγοδρομεί.
Πολύ κακοί και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί.


Το LIVE του αγώνα όπως το μετέδωσε το VolosFans

Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Γράφας: «Ήταν ένα πάρα πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς.Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να τελειώσει από το πρώτο μέρος αλλά αυτό δεν έγινε και το πληρώσαμε.Στο δεύτερο μέρος μείναμε αδικαιολόγητα πίσω χωρίς να έχω δώσει καμία εντολή.Δεν είχαμε καμία ηρεμία.Σε τέτοια δύσκολα αποτελέσματα ο προπονητής πρέπει να μιλήσει με την διοίκηση για να δούμε τι θα γίνει.Είναι ένα δύσκολο αποτέλεςσμα για την ομάδα.Η ομάδα πρέπει να το διαχειριστεί να το αφήσει πίσω και να προχωρήσει.»


Ρότσα: «»

Μπουτζίκος :«Πρέπει να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας.Αυτή η ομάδα δεν είναι η εικόνα που θα έπρεπε να έχουμε κτίσει.Μετά από μία μεγάλη προσπάθεια στα Τρίκαλα σήμρα παρουσιάσαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα.Είμαστε σε πόλυ δύσκολη κατάσταση και πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.Δεν μας αρμόζει αυτή η εικόνα καθώς έχουμε πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες .Δεν πρέπει να κοιτάξουμε πίσω...δεν μας παίρνει.Το να λέμε λόγια είναι το μόνο εύκολο.Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης.Οι στόχοι της ομάδας δεν αλλάζουν.Είναι αρχή ακόμα.Πρέπει να κάνουμε το αδύνατο δυνατό να πιστέψουμε στους εαυτούς μας.» 

Μικρά&πικάντικα
  • 1300 φίλαθλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Στάδιο Αλμυρού.
  • Μετά το τέλος του αγώνα η πλειοψηφία των φιλάθλων ξέσπασε κατά δικαίων και αδίκων με επίκεντρο τον προπονητή Θωμά Γράφα.
To βίντεο του αγώνα




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...