Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Η φετινή έδρα του Ολυμπιακού!


Με αφορμή το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο της Νεάπολης που θα αποτελέσει την φετινή έδρα του Ολυμπιακού το VoloFans παρουσιάζει ξανά την "αυτοψία" που έγινε στις αρχές Σεπτεμβρίου!


 Το γήπεδο δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό που θυμούνται οι Βολιώτες από τις προπονήσεις και τα φιλικά του Ολυμπιακού προ 3ετίας.

Ο χλοοτάπητας βρίσκεται ,μέχρι και σήμερα σε εξαιρετική κατάσταση πολύ καλύτερη από αυτή του περσινού Πανθεσσαλικού.



Οι πάγκοι των ομάδων αποτελούν μία...παραφωνία ,αφού ουσιαστικά έχουν βαφτεί οι παλιοί πάγκοι του γηπέδου.



Οι κερκίδες αυτή την στιγμή έχουν 1268 καθίσματα.Τα 420 εξ αυτών βρίσκονται κάτω από το στέγαστρο .

Ακόμα  848 βρίσκονται εκτός στεγάστρου και προς το πέταλο.




Δεν υπάρχουν καθίσματα σε όλη την κερκίδα.Το μισό περίπου πέταλο έχει τσιμεντένιες κερκίδες.Υπολογίζουμε πως στο χώρο αυτό τοποθετούνται 630 - 650 επιπλέον καθίσματα .Από την στιγμή που αυτό δεν θα γίνει στο τσιμέντο μπορούν να χωρέσουν λίγα παραπάνω...στριμωγμένοι φίλαθλοι.



Στην άκρη του πετάλου υπάρχει χώρος διαχωρισμένος που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για φιλοξενούμενους φιλάθλους.Σε αυτόν χωράνε να τοποθετηθούν 360 καθίσματα.Χωρίς καρέκλες χωράνε 450 με 500 περίπου θεατές.



Συνολικά αυτή την στιγμή το γήπεδο της Νεάπολης έχει λοιπόν 1268 καθίσματα ενώ ακόμα 1100-1200 περίπου άτομα μπορούν να...στριμωχτούν στις τσιμεντένιες κερκίδες.

Αυτό σημαίνει πως η συνολική χωρητικότητα του γηπέδου εφόσον είναι κατάμεστο είναι στους 2400 με 2500 θεατές.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα πάντως του γηπέδου είναι η ορατότητα.Ακόμα και από την σκεπαστή κερκίδα που βρίσκονται τα VIP εισιτήρια ,η ορατότητα δεν είναι καλή λόγω των κολονών του σκεπάστρου.
Η ορατότητα από το πέταλο και αυτή δεν είναι η καλύτερη αφού είναι αρκετά απομακρυσμένο από τον αγωνιστικό χώρο.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...