Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Η παρουσίαση του Σούλη

Ο Σούλης Παπαδόπουλος που ανέλαβε προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους τόνισε:
Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, που μου κάνει την τιμή να αναλάβω μία τόσο ιστορική ομάδα. Είναι η τέταρτη φορά που έρχομαι στον σύλλογο, με διαφορετικές διοικήσεις. Αυτό δείχνει, επίσης, ότι υπάρχει μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπό μου και από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Σημαντικό ρόλο στο να έρθω στον Ολυμπιακό έπαιξε το ενδιαφέρον που έδειξαν οι άνθρωποι της διοίκησης εδώ και αρκετές μέρες. Ωστόσο, είχα υποχρεώσεις με άλλη ομάδα.

Μπορεί να λέμε ότι βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος, αλλά θέλει μεγάλη δουλειά και προσπάθεια. Από μένα, από τους ποδοσφαιριστές, από τη διοίκηση και μετά από τον κόσμο. Γνωρίζω ότι πάντα ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου στηρίζει την ομάδα. Στο παιχνίδι της Κυριακής με την Ιεράπετρα οι φίλοι του Ολυμπιακού θα δουν για πρώτη φορά την ομάδα στο Βόλο.

Το μόνο που ξέρω να κάνω είναι να δουλεύω μαζί με τους ποδοσφαιριστές μου. Έχουμε κάνει ήδη δύο προπονήσεις, ενώ την Τρίτη το βράδυ μετά τη συνάντηση που είχα με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, μιλήσαμε με τους ποδοσφαιριστές. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που ζητάνε χρόνο. Θα πρέπει να δείξουμε ότι κάτι αλλάζουμε στον Ολυμπιακό Βόλου. Σίγουρα προς το καλύτερο.

Δεν είμαι από τους προπονητές που ρίχνουν τις ευθύνες σε συναδέλφους. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του και έχει τη δική του φιλοσοφία. Κοιτάζουμε μπροστά και κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε να παίξουμε την Κυριακή με έναν αντίπαλο που είναι αήττητος στο πρωτάθλημα. Έχει οκτώ βαθμούς και αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας. Πάντως, όσο δύσκολο είναι το παιχνίδι για μας, άλλο τόσο δύσκολο είναι και για την Ιεράπετρα. Θα ακολουθήσει το παιχνίδι του κυπέλλου με τον Πανιώνιο και το ματς με την Καλαμάτα για το πρωτάθλημα εκτός έδρας. Μία ομάδα που είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. Όπως καταλαβαίνετε, το παιχνίδι του κυπέλλου θα περάσει για εμάς σε δεύτερη μοίρα. Παρότι δεν θα αδιαφορήσουμε. Δεν κρύβω, όμως, ότι αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι της Κυριακής και το πώς θα είναι η ομάδα έτοιμη να κερδίσει αυτό το ματς. Για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι μόνο οι τρεις βαθμοί. Ούτε μία νίκη σε πάει στον Παράδεισο, ούτε μία ήττα ή ισοπαλία σε πάει στην Κόλαση. Θα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ και δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια”.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...