Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Σούλης και Ολυμπιακός πάνε...πακέτο!

Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα καθίσει για τέταρτη φορά στον πάγκο της ομάδας μας.


Από το 2000 που ασκεί την προπονητική η μοναδική ομάδα στην οποία επανέρχεται για τέταρτη φορά είναι ο Ολυμπιακός.

Η πρώτη του φορά ήταν την περίοδο 2007.Κατά σύμπτωση μάλιστα ήταν και πάλι Οκτώβριος μετά από ένα κάκιστο ξεκίνημα του Ολυμπιακού διαδέχτηκε τον Κώστα Σταματίου. Έμεινε στον ερυθρόλευκο πάγκο για 15 παιχνίδια μέχρι τον Μάρτιο και είχε 6 νίκες 6 ισοπαλίες και 3 ήττες με 15-7 τέρματα .Η παρουσία του ήταν πολύτιμη στο να σωθεί η κατηγορία την συγκεκριμένη χρονιά. Στον Βόλο έκανε μόνο φίλους και μάλιστα έγινε επίτιμο μέλος των Austrian Boys.

Η δεύτερη φορά που ο Σούλης ήρθε στον Ολυμπιακό ήταν η περίοδος 12-13.Ήρθε και πάλι Οκτώβριο και πιο συγκεκριμένα στις 19 και ημέρα Παρασκευή πριν το παιχνίδι με τον Πανσερραικό επί προεδρίας Μποτσιβάλη διαδεχόμενος τον Γιώργο Βαζάκα.Έμεινε για 16 παιχνίδια έχοντας 5 νίκες ,10 ισοπαλίες και 1 ήττα την χρονιά που ο Ολυμιακός δεν κατάφερε δύο φορές να πάρει την άνοδο στην Α' Εθνική.

Στις 19 Οκτωβρίου του 2015 ο Σούλης διαδέχεται τον Απόστολο Χαραλαμπίδη σε μία δραματική χρονιά για τον Ολυμπιακό.Συμπλήρωσε 13 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό να αρχίσει να διαλύεται αφού εγκαταλείφθηκε από τον τότε χρηματοδότη του.Μέχρι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα είχε 4 νίκες 4 ισοπαλίες και 5 ήττες σε Β' Εθνική και Κύπελλο Ελλάδας.













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...