Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Τζάμπα δύο βαθμοί στο πηγάδι!


Αποτυχημένη θα πρέπει να θεωρηθεί η πρεμιέρα του Ολυμπιακού που παραχώρησε ισοπαλία στον Ασπρόπυργο με σκορ 2-2

Δεν είναι τόσο η ισοπαλία σε μία έδρα που θα χάσουν και άλλες ομάδες βαθμούς ,αλλά ο τρόπος που ήρθε.
Ο Ολυμπιακός δέχτηκε δύο πολύ φθηνά γκολ το ένα από κόρνερ και κόντρα πάνω στον Σκοπελίτη (αυτογκολ) και το άλλο στο 85'  με τον Κάκο να βρίκσεται μόνος του μέσα στην περιοχή σε ένα χρονικό διάστημα που θα έπρεπε η ομάδα να προσέχει τα νώτα της.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από πολλά επεισόδια με την αστυνομία να δίνει ρεσιτάλ ανικανότητας.



Ο Γράφας παρέταξε την ομάδα με τον Μακρυωνίτη στο τέρμα , τον Παπαιωάννου στο δεξιό άκρο της άμυνας τον Μπουτζίκο στο αριστερό και τυς Βοσνακίδη και Φαζό στο κέντρο, τον Τσιάρα αμυντικό χαφ τον Στεφάνοβιτς μπροστά του και τους Σκοπελίτη , Ράντι και Κουτσιανικούλη ως επιθετικά χαφ με προωθημένο τον Τσίτα.

Το πρώτο μέρος ήταν ιδιαίτερα κακό και χωρίς φάσεις μέχρι το 39' που από 'ενα κόρνερ και λάθος γύρισμα του Σκοπελίτη ο Ολυμπιακός δέχτηκε το γκολ.
Η ομάδα μας όμως αντέδρασε άμεσα .Ο Ράντι εκτέλεσε φάουλ, με τον Τσίτα να πιάνει την κεφαλιά και να βρίσκει σε δοκάρι του Παναγόπουλου, ενώ στη συνέχεια, ο Φαζός, με νέα κεφαλιά έκανε το 1-1. Μάλιστα, στο 45’+1’ λίγο έλειψε να φύγει και με προβάδισμα για τα αποδυτήρια. Ο Μπουτζίκος σέντραρε από την αριστερή πλευρά, με τη μπάλα να βρίσκει στον Ζώνα και στη συνέχεια να σταματά στο αριστερό δοκάρι του Παναγόπουλου.


Ο Ολυμπιακός όπως τελείωσε άρχισε το β μέρος...με φόρα και φουλ επίθεση.Ο Ράντι έκανε τρομερή κατεβασία έκανε την σέντρα και ο Τσίτας πλάσαρε κάνοντας το 1-2.
Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός κοντρόλαρε το παιχνίδι περιμένοντας να παρουσιαστεί η ευκαιρία να το καθαρίσει.Τρία λεπτά μετά το 1-2 σε νέα κεφαλιά ο Φαζός ανάγκασε με υπερένταση τον Παναγόπουλο να απορκούσει.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός θέλησε να κοντρολάρει το παιχνίδι.Είναι αλήθεια πως πέρα από ένα 15λεπτο πίεσης που ξεπεράστηκε χωρίς καν τελική , η ομάδα μας εύκολα κρατούσε τους γηπεδούχους εκτός περιοχής.Σε μία ανυποψίαστη φάση στο 84' η μπάλα πέρασα στον Κάκκου και αυτός με πλασέ έκανε το 1-2.



ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Παναγόπουλος, Νικολακάκης, Ιωαννίδης, Καμπούρης, Ζώνας, Νικολάου, Γκατζολάρι (60’ Ζγκούρι), Γκουγκούδης (55’ Στεφάνοβιτς), Πίντο, Βασιλείου (73’ Κάκκου), Σρέσκοβιτς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Μακρυωνίτης, Παπαϊωάννου, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας (65’ Ρόκας), Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης (73’ Τζέφερσον), Στεφάνοβιτς, Τσίτας, Ράντι (76’ Λάσκαρης).



Κάρτες:  30’ Σρέσκοβιτς, Βασιλείου , Ζώνας, 90’ Ιωαννίδης – 31’ Στεφάνοβιτς, 75’ Λάσκαρης , Φαζός , Βοσνακίδης , Ράντι

Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Κατόικος δεν είχε την δύσκολη φάση.Η κίτρινη στον Λάσκαρη θεωρούμε πως είναι παρερμηνεία του νέου κανονισμού.



Μας άρεσε....

Ο Ράντι ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας μας.Κινητικός σέρβιρε και τα δύο γκολ
Δεν μας άρεσε...

Αδύναμος κρίκος η άμυνά μας.Εκεί που πιστεύαμε πως έχουμε μία ομάδα που κρατάει το μηδέν και επιχηρεί να κερδίσει τα παιχνίδια έστω με μισό μήδεν, στα δύο πρώτα επίσημα είμαστα του "όσα φάμε και όσα βάλουμε..."

Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Γράφας: «Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά και υγεία, με αφορμή την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο από την αρχή δεν ήταν εύκολο, απέναντι σε μία ομάδα αρκετά δυνατή, ιδιαίτερα στην έδρα της. Εμείς στα πρώτα 20 λεπτά ψάχναμε να βρούμε τα πατήματα μας και δείξαμε επηρεασμένοι από το γεγονός ότι παίξαμε 120 λεπτά την περασμένη Τετάρτη στον αγώνα Κυπέλλου με την Αταλάντη. Στη συνέχεια βρήκαμε ρυθμό και παρότι η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ, από ένα αυτογκόλ, έδειξε χαρακτήρα και οι παίκτες βρήκαν το ψυχικό σθένος και γύρισαν το παιχνίδι. Το ματς όπως εξελίχθηκε, μπορεί να μας αφήνει μία πικρία, αλλά θα πρέπει να αναλογιστούμε, ότι την Τετάρτη παίξαμε 120 λεπτά, ενώ και ότι οι τρεις αλλαγές που έγιναν ήταν αναγκαστικές. Πάντα οι πρεμιέρες είναι δύσκολες και είναι παιχνίδια ιδιαίτερα. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς ήδη κοιτάμε το επόμενο ματς με τη Βέροια.Μην βλέπετε το παιχνίδι του Κυπέλλου, είναι κάτι το διαφορετικό. Γνωρίζετε πολύ καλά πως ένα από τα όπλα μας είναι η ανασταλτική λειτουργία. Το πρώτο τέρμα που δεχθήκαμε από τον Ασπρόπυργο προήλθε από αυτογκόλ και είναι κάτι το οποίο δεν μπορείς να ελέγξεις. Το να δεχθείς κάποιο τέρμα, όπως εμείς δεχθήκαμε στο 86’, παίζει μπάλα και ο αντίπαλος. Δεν είναι εύκολο να έρχονται τα πράγματα έτσι όλα όπως τα θέλουμε εμείς. Επαναλαμβάνω, το παιχνίδι του Κυπέλλου με αυτό του πρωταθλήματος είναι εκ διαμέτρου αντίθετα. Νομίζω ότι οι παίκτες μου κόντρα στον Ασπρόπυργο έδειξαν χαρακτήρα και σθένος, σε μία δύσκολη έδρα. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι καλύτερο, αν ήμασταν συγκεντρωμένοι στα τελευταία λεπτά και δεν είχαμε τις αναγκαστικές αλλαγές»









Κουτσιανικούλης:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Κάνουμε ένα νέο και δυνατό ξεκίνημα. Ίσως η ομάδα να μην είχε αυτή τη φρεσκάδα, που έδειξε την περασμένη Τετάρτη και αυτό είναι αναμενόμενο. Υπήρχαν πολλά παιδιά, τα οποία παίξαμε όλο το παιχνίδι με την Αταλάντη. Για μας το αποτέλεσμα είναι θετικό. Οι πρεμιέρες πάντα είναι δύσκολες για όλες τις κατηγορίες. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στα τελευταία λεπτά, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι»

Βαζάκας:






Μικρά&πικάντικα
    • Επεισόδια έγιναν με την λήξη του παιχνιδιού.Ενώ κατά την διάρκεια του ματς οι 300 περίπου φίλοι του Ολυμπιακού είχαν μία καλή φιλοξενία ,στο τέλος του αγώνα 40-50 οπαδοί των γηπεδούχων,η πλειοψηφία ρομά,  άρχισαν να πετάνε πέτρες μέσα στο γήπεδο προς τους φιλάθλους μας.Η αστυνομία κράτησε τους βολιώτες κλειδωμένους μέσα στο γήπεδο και για να απομακρύνουν τους ρομά έριξαν δακρυγόνα τα οποία όμως "έπνιξαν" και τους βολιώτες που περίμεναν κλειδωμένοι μέσα στο γήπεδο.


    To βίντεο του αγώνα







    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...