Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Έβαλε ερυθρόλευκα,έγινε Ολυμπιακός!

Σε καλό δρόμο έδειξε πως βρίσκεται ο Ολυμπιακός στο σημερινό φιλικό με αντίπαλο τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.



Η ομάδα μας στάθηκε ισάξια και ανταγωνιστική απέναντι σε μία ομάδα με τουλάχιστον 7πλάσιο προυπολογισμό και απέσπασε ,σχετικά εύκολα την λευκή ισοπαλία.

Μάλιστα στο πρώτο μέρος ,οπότε και ο Άρης παρέταξε τους παίκτες με την λιγότερη μέχρι σήμερα συμμετοχή , η ομάδα μας ήταν καλύτερη και είχε την κλασσική ευκαιρία με τον Ράντι στο 45΄' .
Είχε ακόμα δύο τελικές με Βοσνακίδη και Τσίτα ,ενώ η εστία του Μακρυνιώτη δεν κινδύνεψε από τις τρεις τελικές προσπάθειες των Αρειανών.



Στο β μέρος ο Άρης παρατάχθηκε με την ενδεκάδα πρωταθλήματος και έγινε πιο παραγωγικός.Παρά ταύτα όποτε χρειάστηκε ο Μακρυνιώτης έδειξε πως είναι καλός τερματοφύλακας με μία πανέμορφη επέμβαση στο 51' ,ενώ και ο Γιδόπουλος δεν είχε προβλήματα απέναντι στους επιθετικούς του Άρη ,από τους οποίους πιο δραστήριος ήταν ο Ντικινί.

Ανασταλτικά ο Ολυμπιακός λειτούργησε άψογα σε όλο το παιχνίδι,ενώ στο δημιουργικό κομμάτι είναι αλήθεια πως στο β μέρος υστέρησε.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Κωνσταντινίδης (46’ Σούτνγκρεντ), Τσαγκαλίδης (46’ Μενέντεθ), Σόουζα (46’ Βέλεθ), Μπακαλιάνης (46’ Δεληζήσης), Μπάσα (46’ Σάσα), Μπα (46’ Ματίγια), Γκάμα (56’ Μαρτίνες), Μπακούτσης (46’ Λάρσον), Ντουάρτε (46’ Μαντσίνι), Τόνσο (46’ Ντιγκινί).


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Μακρυωνίτης (66’ Γιδόπουλος), Γραικός, Μπουτζίκος, Παπαϊωάννου, Βοσνακίδης, Τσιάρας (46’ Λάσκαρης), Ρόκας (84’ Κόλα), Σκοπελίτης (73’ Κλεμέντε), Ράντι (46’ Πόζογλου), Τζέφερσον (61’ Στεφάνοβιτς), Τσίτας (90’ Μπακουλάτι).

Δηλώσεις:

Γράφας: «Σταθήκαμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα σαν τον Άρη.Δεν ξεγελιόμαστε παρά την καλή εμφάνιση και γνωρίζουμε πως χρειαζόμαστε πάρα πολύ δουλειά για να διορθώσουμε τα λάθη μας.Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο ,η κατηγορία έχει καλές ομάδες και ο Ολυμπιακός Βόλου επιβάλλεται λόγω ονόματος να πρωταγωνιστήσει.»








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...