Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Επιστροφή Βλιώρα με αντιδράσεις!

Την επανέναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Βλιώρα ανακοίνωση η ΔΕ της καλαθοσφαίρισης.



Όπως ήταν αναμενόμενο ,η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Πολλοί φίλαθλοι και οπαδοί της ομάδες δήλωσαν την αντίθεσή τους σε αυτή την κίνηση ,αφού ο Γιώργος Βλιώρας ανήκει στον συνδυασμό Αχιλλέα Μπέου που ,όπως ισχυρίζονται οι "κατήγοροι " ,συνεχίζει να πολεμάει με μανία τον Ολυμπιακό!

Παράλληλα ανακοινώθηκε η πρόσληψη της Κατερίνας Γιαννούλης στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ.

Οι ανακοινώσεις:

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιώργο Βλιώρα.

Ο Γιώργος Βλιώρας επανέρχεται στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του συλλόγου, μετά την καθοριστική συμβολή του, στην επάνοδο της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες.

Μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ) από το 1991, καθοδήγησε προπονητικά τις ομάδες της Νίκης Βόλου, του ΑΣ Ιωνα, του Γ.Σ. Ανάληψη και για τρεις αγωνιστικές σεζόν, την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Στη φετινή χρονιά ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση του B.C. Αγριά, επιλογή που θα ακολουθήσει, συνεπής στη δέσμευσή του.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλωσορίζει τον Γιώργο Βλιώρα και του εύχεται καλή επιτυχία στην επιλογή του να στηρίξει τον σύλλογο στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Επίσης, η Δ.Ε. ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Β.C. Αγριά για την κατανόηση που έδειξε απέναντι στην επιλογή του Γιώργου Βλιώρα να αποδεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού Βόλου. Εύχεται δε, καλή επιτυχία στην πορεία της ομάδας της Αγριάς, στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Καλωσορίζουμε την Κατερίνα Γιαννούλη στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια.

Στην καλύτερη «μεταγραφή» προχώρησε το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, αφού επανήλθε στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια η παλιά διεθνής καλαθοσφαιρίστρια Κατερίνα Γιαννούλη.
Η Κατερίνα Γιαννούλη, αναλαμβάνει πλέον ουσιαστικό έργο στην πρότυπη πλέον ακαδημία μπάσκετ του συλλόγου, ενώ θα έχει συμμετοχή και στον σχεδιασμό και λειτουργία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ που θα αγωνιστεί με εντελώς νεανικό ρόστερ στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ.
Η Κατερίνα Γιαννούλη, αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ είναι μια από τις καλύτερες καλαθοσφαιρίστριές όλων των εποχών στην ιστορία του συλλόγου. Έχει αγωνιστεί στην Εθνική μας ομάδα, ενώ ήταν βασικό μέλος της «χρυσής» γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου που το 1994 είχε προκριθεί στις «16» κορυφαίες Ευρωπαϊκές ομάδες και είχε έρθει και 2η στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.
Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου είναι αποφασισμένη να χτίσει από τα θεμέλια και πάλι το γυναικείο τμήμα μπάσκετ, στηριζόμενη σε ανθρώπους που έχουν αγαπήσει το τμήμα και το έχουν οδηγήσει στο παρελθόν στις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας του.
Το Δ.Σ. του συλλόγου, καλωσορίζει την Κατερίνα Γιαννούλη στον Ολυμπιακό Βόλου και της εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο της. Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα υποδομών μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Για πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα: Γιαννούλη Κατερίνα 6941636414 και Κυριάκος Κυριακόπουλος τηλ. 6944753405.

Το ΔΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...