Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Η μεγάλη μπλόφα του ΣΥΡΙΖΑ!

Μεγάλο "ψαλίδι" έπεσε στις αντιπροτάσεις της ΕΡΤ σε SuperLeague 1 και 2 από την νέα διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης.Η εξαπάτηση των ομαδων από την προηγούμενη κυβέρνηση ήταν προφανής για να προχωρήσουν σε μία αχρείαστη αναδιάρθρωση.

Οι "αρχι-ψεύτες" της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκαν παχουλά συμβόλαια που σαφώς δεν ανταποκρίνονταν στις πραγματικές ανάγκες της αγοράς ,"έριξαν" τον Ολυμπιακό κατηγορία δημιουργόντας την SL2 ,αργότερα υποσχέθηκαν μπαράζ ανόδου που ποτέ δεν έγιναν και σήμερα, ΕΠΟ και σύλλογοι έρχονται αντιμέτωπες με την αφέλεια των αποφάσεων τους να προχωρήσουν στην αναδιάρθρωση που δημιούργησε 40 επαγγελματικές ομάδες!

Στο δια τάυτα ,προς το παρόν η football league ,που συμμετέχει ο Ολυμπιακός , δεν είναι δείνχει να έχει κάποιο πρόβλημα ,αφού το μεγάλο ψαλίδι ,μέσω ΕΡΤ , θα γίνει στις δύο πρώτες κατηγορίες.
Αυτό εμμέσως ίσως και να διευκολύνει τον Ολυμπιακό ,αφού πολλές από τις ομάδες της SL2 που δεν έχουν κόσμο και ζούνε από τις στοιχηματικές εταιρείες και μόνο πιθανώς να δυσκολευτούν να τελειώσουν το πρωτάθλημα και οι θέσεις ανόδου να αυξηθούν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...