Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Δημοσίευμα για Σοϊλεμέζογλου

Δημοσίευμα του metrosport ανέφερε χθες, πως είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον τερματοφύλακα Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου. 


Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

 «Ο Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου αφήνει τον Εδεσσαϊκό και τη Γ’ Εθνική για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου και τη Φούτμπολ Λιγκ. Η συμφωνία είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί. Ο 23χρονος γκολκίπερ έκανε πέρσι 24 ματς με την ομάδα της Εδεσσας. Έχει περάσει από Πιερικό και Βέροια, όντας δανεικός από τον ΠΑΟΚ, όπου ανήκε παλιότερα».
Αξίζει να αναφέρουμε, πως ο Σοϊλεμέζογλου έγινε επαγγελματίας στον ΠΑΟΚ την περίοδο 2013-14. Δεν κατάφερε, ωστόσο, στα δύο χρόνια παρουσίας του στον «Δικέφαλο του Βορρά» να αγωνιστεί και την χρονιά 2016-17 δόθηκε δανεικός στον Πιερικό, καταγράφοντας 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Την επόμενη περίοδο πήγε στη Βέροια, ωστόσο, δεν έπαιξε σε κανένα ματς της Φούτμπολ Λιγκ, πέρα από δύο παιχνίδια στο Κύπελλο Ελλάδος. Πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Εδεσσαϊκού, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καταγράφοντας 24 συμμετοχές.
Αν όντως ο Σοϊλεμέζογλου αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού θα φανεί τις προσεχείς μέρες, όταν η διοίκηση που θα αναλάβει θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα έρθουν να ενισχύσουν τη φετινή προσπάθεια.»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...