Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Έγγραφο αίτημα για Νεάπολη!


Ανακοίνωση εξέδωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού.
Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ως έχοντες την ευθύνη για τη σύσταση της ΠΑΕ και με δεδομένο το εύλογο ενδιαφέρον των χιλιάδων φιλάθλων μας για τις υπό εξέλιξη διαδικασίες για τη δημιουργία της ΠΑΕ, θέλουμε να  γνωρίσουμε  ότι:

1. Διαδικαστικού χαρακτήρα είναι οι εναπομένουσες διαδικασίες για την ολοκλήρωση της ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937.
2. Με τη συνεργασία των ανθρώπων που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την λειτουργία της ομάδας μας έχουν δρομολογηθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την ομαλή λειτουργία της ΠΑΕ που θα συσταθεί.
3. Προτεραιότητες αυτών των ανθρώπων είναι η στελέχωση της προπονητικής ομάδας, η ανανέωση με ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην πρωταθλήτρια περσινή ομάδα και η στελέχωση της με ποδοσφαιριστές που θα δώσουν μια άλλη ταυτότητα στο νέο Ολυμπιακό Βόλου.
4. Από τους ίδιους κατατέθηκε στην ΕΠΟ η δήλωση συμμετοχής της ομάδας μας στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας 2019-2020 μαζί με το παράβολο των 3000 ευρώ ενώ αποπληρώθηκαν και τα πρόστιμα που βάρυναν την ομάδα μας από την περσινή αγωνιστική περίοδο.
5. Ως συνέχεια της συνάντησης αντιπροσωπείας της Διοικούσας Επιτροπής της υπό σύσταση ΠΑΕ με τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019 κατατέθηκε έγγραφο αίτημα, προκειμένου να μας δοθούν εγγράφως οι όροι για την υπογραφή σύμβασης παραχώρησης του γηπέδου ποδοσφαίρου της Νεάπολης, ως έδρα και αναμένουμε την απάντηση».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...