Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Να βοηθήσουμε όλοι τον Ολυμπιακό!

Με πολλές αιχμές κατά παλαιών διοικήσεων που αφάνισαν τον Ολυμπιακό ο κος Χαρμάνης μίλησε στην πανυγηρική γενική συνελεύση .


Αναλυτικά είπε:
«Κάποτε στις 12 Απριλίου του 2012, όταν δέκα χιλιάδες από σας μαζεύτηκαν στη Δημητριάδος, ακούσατε την προτροπή μου στα δύσκολα χρόνια και γι’ αυτό σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Η προτροπή μου έλεγε “μας έσβησαν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη με αλήτικο τρόπο, σβήστε τους από τον πολιτικό χάρτη” και τους σβήσατε. Ως μέλος του Ολυμπιακού Βόλου από την ηλικία των πέντε ετών, γιατί δεν είμαι απ’ αυτούς που θεωρώ τον Ολυμπιακό Βόλου τον έκτο μου παιδί, καθώς τους είδαμε αυτούς τι έκαναν, σας λέω μόνο ότι αισθάνομαι πραγματικά τη μεγάλη υποχρέωση να ευχαριστήσω αυτή τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου.

Απέδειξαν ότι μόνο ερασιτέχνες δεν είναι, γιατί οι δήθεν επαγγελματίες παράγοντες απέτυχαν, ενώ αυτοί υλοποίησαν και πραγματοποίησαν το όνειρό μας, που ήταν να ξαναπάμε εκεί που ανήκουμε, δηλαδή να γίνουμε μία επαγγελματική ομάδα. Τους ευχαριστώ θερμά.

Σήμερα είναι μία ιστορική μέρα για τον Ολυμπιακό Βόλου μετά από όσα υπέστη αυτή η ομάδα με τεράστιες αδικίες και πολιτική δίωξη, που αναγνώρισε η αμαρτωλή ΕΠΟ. Αυτοί οι άνθρωποι με τα πενιχρά μέσα που διέθεταν αλλά με το μεγαλείο της ψυχής τους ξαναέκαναν τον Ολυμπιακό Βόλου επαγγελματική ομάδα. Αλήθεια το εύχομαι όλοι μας να βοηθήσουμε, ώστε να δούμε τον Ολυμπιακό Βόλου ακόμη πιο ψηλά, αυτή τη φορά όμως με τρόπο υγιή και με θεμιτά αγωνιστικά μέσα».




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...