Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Ο κόσμος 12ος παίκτης!

Ο Νίκος Μπουτζίκος μίλησε για τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος και πρώτα για το ματς της Κυριακής με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στην Κατερίνη:


«Αντιμετωπίζουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, όπως όλα μέχρι τώρα, με σοβαρότητα και προσοχή. Πάμε την Κυριακή στην Κατερίνη να κερδίσουμε τον Αχιλλέα και να κάνουμε ένα ακόμα αποφασιστικό για την άνοδο. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά, όπως ακριβώς την αρχίσαμε, με νίκες και να αναδειχθούμε πρωταθλητές στον όμιλο.

Φτάνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος και δεν πρέπει να επαναπαυτούμε στο γεγονός ότι είμαστε δύο βαθμούς μπροστά από τη Νίκη. Πρέπει να δείξουμε τη σοβαρότητα που μας διακρίνει μέχρι τώρα. Ο στόχος από την αρχή της χρονιάς ήταν η άνοδος και βρισκόμαστε πολύ κοντά στην υλοποίηση του.

Σε καμία περίπτωση δεν βλέπουμε ότι έχουμε το περιθώριο της ισοπαλίας. Θα αγωνιστούμε για δύο νίκες στα τελευταία παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα και σε κάθε παιχνίδι παίζει μόνο για το νικηφόρο αποτέλεσμα».

Για το αν είναι θετικό το ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στο στάδιο της Κατερίνης και όχι στο μικρών διαστάσεων γήπεδο της Νεοκαισάρειας:

 «Ως ομάδα μας αρέσει να αγωνιζόμαστε σε μεγάλα γήπεδα. Σαφώς και θα ήταν ένα μείον για μας να παίζαμε σε ένα μικρότερο γήπεδο, όπως είναι αυτό της Νεοκαισάρειας, απέναντι σε μία ομάδα που θα παίξει κλειστά, για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι είναι καλύτερο για μας που θα παίξουμε σε ένα κανονικών διαστάσεων γήπεδο».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού που ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό «παρών» στην Κατερίνη: 

« Ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης μας. Τον θέλουμε κοντά μας, ενώ και εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε με τις εμφανίσεις μας και τα αποτελέσματα να φέρουμε περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο. Είναι πλεονέκτημα για μας, που θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας στην Κατερίνη».

Για το αν υπάρχει σύγκριση στις δύο θητείες του στον Ολυμπιακό: 

«Η πρώτη μου θητεία στον Ολυμπιακό ήταν τελείως διαφορετική, σε σχέση με φέτος. Το πρώτο εξάμηνο που είχα έρθει στην ομάδα, το 2015, παίξαμε στα πλέι οφ. Το δεύτερο εξάμηνο (2016) η ομάδα διαλύθηκε και αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός επιχειρεί νέο ξεκίνημα και το βλέπουμε όλοι. Έχουμε πολύ καλά αποδυτήρια και αυτή την ομάδα, πολλοί είναι εκείνοι, που τη συγκρίνουν με τον Ολυμπιακό του 2010 που έπαιζε στη Σούπερ Λιγκ. Ως την αμέσως καλύτερη ομάδα εκείνης της χρονιάς. Έχουμε πάρα πολύ καλό σύνολο κι αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Ευελπιστούμε όλοι να οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό στην κατηγορία που του αρμόζει και του χρόνου ν
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...