Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Επιστολή στον Αλέκση ο ΣΦΟΒ!

Επιστολή στον πρωθυπουργό με την οποία ζητεί την πλήρη δικαίωση του Ολυμπιακού Βόλου απέστειλε ο ΣΦΟΒ.

Η επιστολή:
Η ομάδα της πόλης του Βόλου το 2011 εξαφανίσθηκε από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, ενώ έπαιζε στην Ευρώπη, δίνοντας 10 βαθμούς στη χώρα μας.
Εξαφανίσθηκε με απόφαση τότε των πολιτικά αποτυχημένων Γ. Παπανδρέου και Γερουλάνου. Χωρίς καν πρωτόδική απόφαση. Μόνο με κατηγορίες εις βάρος προσώπων.
Ενώ στο Κοριόπολις 2 κανείς δεν προφυλακίστηκε και καμιά ομάδα δεν εξαφανίσθηκε και διαλύθηκε εν τη γενέσει κατηγοριών και διώξεων.
Κ. Πρωθυπουργέ το 2011 ήλθατε στον Βόλο για πολιτική ομιλία στην παραλία μας. Εκπρόσωπος του ΣΦΟΒ σας επισκέφθηκε στο γραφείο σας στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και σας ζήτησε να στηρίξετε τον αγώνα του κόσμου του Ολυμπιακού για την άδικη τιμωρία που υπέστη η ομάδα μας από την απαράδεκτη και χρεωκοπημένη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Και σας ευχήθηκε και Πρωθυπουργός. Και γίνατε. Και μας στηρίξατε εκείνη τη βραδιά και καταφερθήκατε και κατά του ΠΑΣΟΚ για εκείνη την αβίαστη και διεφθαρμένη απόφαση να διαλύσουνε τον Ολυμπιακό Βόλου, μια ομάδα υπόδειγμα, με μπάτζετ εκατομμυρίων, με μετοχές εκατομμυρίων, με ευρωπαϊκή πορεία και με χιλιάδες οπαδούς να γεμίζουνε το Πανθεσσαλικό σε κάθε παιχνίδι.
Κ. Πρωθυπουργέ,
Αν υπάρχει Κράτος Δικαίου και Ανθρωπιάς, να αποκαταστήσετε τον Ολυμπιακό Βόλου από το έγκλημα και την αδικία που διαπράχθηκε τότε εις βάρος της ομάδας μας.
Η ομάδα μας να παίξει από φέτος το καλοκαίρι για την χρονιά 2019 – 2020 στην Super League σαν 15η. Το δικαιούμαστε, το αξίζουμε. Μόνο εσείς και η κυβέρνησή σας μπορείτε να μας δώσετε πίσω τα όνειρά μας.
Σαν Πρωθυπουργός μας αποδείξατε όλα αυτά τα χρόνια για τη δίκαιη αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων της κοινωνίας μας. Και προσπαθήσατε να κάνετε δίκαια κατανομή βαρών και στηρίξατε τα αδύναμα και φτωχά στρώματα της κοινωνίας μας. Κρατήσατε την χώρα μας όρθια και μας δώσατε ελπίδα και όραμα.
Θέλουμε από εσάς κ. Πρωθυπουργέ μια γενναία, δίκαιη και σύντομη απόφαση για τη δικαίωση του Ολυμπιακού Βόλου ο οποίος «τυραννίστηκε» όλα αυτά τα χρόνια και δεν άντεξε να αναγεννηθεί από τις στάχτες του στη Β΄ Εθνική όπου μας όρισαν πρόχειρα από το 2012 και κατέληξε στη Γ΄ Εθνική όπου και σήμερα αγωνίζεται.
Είμαστε σίγουροι ότι θα δώσετε χαρά σε μια μεγάλη, Δημοκρατική και αριστερή πόλη των 170.000 κατοίκων που σας στηρίζει με απόλυτη πλειοψηφία.
Είμαστε, κ. Πρωθυπουργέ, στη διάθεσή σας για οτιδήποτε, για μια συνάντηση και επαφή.

Η επιστολή κοινοποιείται στον Υφυπουργό κ. Βασιλειάδη, στην Υφυπουργό Κ. Παπανάτσιου, στον Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Κ. Πουλάκη., στην Τ.Ο ΣΥΡΙΖΑ Βόλου και στα ΜΜΕ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...