Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Πυρηνική βόμβα με Στεφάνοβιτς!

Μία τεράστια μεταγραφή ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός!

Ο επιτελικός μέσος Λιουμπιμίρ Στεφάνοβτις ντύθηκε στα ερυθρόλευκα και κάνει τον Ολυμπιακό πανίσχυρο!

Ο παίκτης έχει ένα βαρύ βιογραφικό και φέτος αγωνίστηκε με την Ραμποτίνσκι στο Europa League.

Η ανακοίνωση:

Παίκτης με… άρωμα Europa League στον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ljubomir Stevanovic (Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς).

Πρόκειται για μία υψηλού επιπέδου μεταγραφή, που αναμφισβήτητα ανεβάζει επίπεδο την ομάδα μας. Ο 32χρονος μέσος, γεννημένος στο Ζρένιανιν, έχει εμπειρία από Europa League πραγματοποιώντας 7 συμμετοχές με Rabotnicki και Metalurg.

Ο Stevanovic έχει σημαντικές παραστάσεις από τα Ελληνικά εθνικά πρωταθλήματα καθώς έχει πραγματοποιήσει συνολικά 90 συμμετοχές. Πιο συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί 16 φορές στη Super League με την ομάδα της Καλλονής (σεζόν 2014 – 15), 66 φορές με την ομάδα των Τρικάλων (σεζόν 2015 – 17), ενώ πραγματοποίησε 8 εμφανίσεις με την ομάδα του Άρη και της Δόξας Δράμας την σεζόν 2017 – 18. Την φετινή σεζόν αγωνίστηκε 15 φορές με τα «χρώματα» της Rabotnicki Skopje (A’ Εθνική Σκοπίων).

Ο Σέρβος μέσος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στα πρωταθλήματα της Σερβίας με την Vojvodina και Banat και (Α’ & Β’ Εθνική) καθώς και των Σκοπίων (Α’ Εθνική) με τα «χρώματα» της Metalurg.

Ο παίχτης αφού υπέγραψε δήλωσε ότι: “ Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα και θα βοηθήσω να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση. Έχω συνεργαστεί με τον coach Αμανατίδη καθώς και με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο στην ομάδα των Τρικάλων καθώς και γνωρίζω αρκετούς ποδοσφαιριστές με τους οποίους ήμουν συμπαίχτης όπως ο Pinto, o Serginio, ο Λώττας και Φλίγκος. Γνωρίζω ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι δίπλα στην ομάδα και ανυπομονώ να παίξω μπροστά σε αυτό το κοινό.”

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει τον Stevanovic στην ποδοσφαιρική οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται να είναι υγιής






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...