Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Ξεμπούκωσε με εφτάρα!

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε και τυπικά στην πρώτη θέση μετά τα επτά γκολ που "φιλοδώρησε" τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Σερτζίνιο, Ναζίμ, Φλίγκος, Σαχινίδης,  Μπουτζίκος και Καμπλιώνης οι σκόρερ του Ολυμπιακού.




Ο Αμανατίδης παρέταξε την ομάδα με τον Γιακουμή στο τέρμα , τους Σκοπελίτη και Μπουτζίκο στα άκρα της άμυνας και τους  Οικονομόπουλο και Πίντο στο κέντρο της άμυνας , τους Κόλα και Ναζίμ ως αμυντικά χαφ ,πιο μπροστά τον Λώττα ως επιτελικό μέσο στα άκρα τους Ζγκούρη και Σερτζίνιο και μοναδικό προωθημένο τον Σαχινίδη.

Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Ολυμπιακού ο οποίος θα μπορούσε να είχε πετύχει ακόμα περισσότερα γκολ.

Στο 7' ξεκίνησε ο "χορός" των γκολ με τον Σερτζίνιο να ευστοχεί σε πέναλτι μετά από τράβηγμα φανέλας στον Σαχινίδη.
Στο 43' μετά από κόρνερ του Λώττα ο Ναζίμ πλάσαρε και έκανε το 2-0 .
Και ενώ η ομάδα πίεζε ασφυκτικά και είχε ήδη χάσει 5 κλασσικές ευκαιρίες η είσοδος των Καμπλιώνη και Φλίγκου με την παράλληλη παραμονή του Σαχινίδη στο παιχνίδι έφερε ακόμα περισσότερα αποτελέσματα.Έτσι στο 68' και στο 84' ο Φλίγκος με πλασέ έκανε το 4-0 ,ενώ στο 87' ήταν η σειρά του Σαχινίδη να "ανοίξει" λογαριασμό.Στο 90' ο Μπουτζίκος με μακρινό σουτ έκανε το 6-0 με το τελικό 7-0 να γίνεται με κοντινό σουτ του Καμπλιώνη.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακουμής, Σκοπελίτης, Λεάντρο, Οικονομόπουλος (81’ Νόνης), Μπουτζίκος, Ναζίμ, Κόλα, Ζγκούρι (66’ Καμπλιώνης), Λώττας (66’ Φλίγκος), Σερτζίνιο (81’ Ευθυμιάδης), Σαχινίδης.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Βασιλειάδης, Χαλκίδης, Δερμίσης, Δ. Ίτσιος (78’ Καραφέργιας), Τσιμπούκας, Λυκούργος (54’ Αποστολίδης), Μτσεντλισβίλι (67’ Καταχιώτης), Παγωνίδης, Κατσαμάγκας, Παπαδόπουλος, Ι. Ίτσιος.


Κάρτες:  4’ Πίντο-7’ Τσιμπούκας 76' Καταχιώτης


Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο λαρισαίος ρέφερι δεν είχε προβλήματα ούτε δύσκολες φάσεις.


Μας άρεσε....
....πως επιτέλους ο Ολυμπιακούς σκοράρει αβέρτα και τελειώνει το παιχνίδι με τόσα γκολ στο ενεργητικό του.
Δεν μας άρεσε...
Η μικρή παρουσία του κόσμου στο Πανθεσσαλικό


Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Αμανατίδης:««O Ολυμπιακός Βόλου πήρε από το παιχνίδι αυτό που δικαιούταν. Έκανε μία καταπληκτική εμφάνιση και είχε πάρα πολλές τελικές προσπάθειες. Πραγματικά το ποδόσφαιρο είναι μαγικό. Την προηγούμενη Κυριακή με πάρα πολλές τελικές ενέργειες, πάνω από 15, καταφέραμε και βάλαμε ένα γκολ με πέναλτι στο 93’, το οποίο όμως ήταν. Σ’ αυτήν την αγωνιστική οι παίκτες μας έδειξαν ότι δεν πτοούνται από μία συγκυρία, γιατί έτσι χαρακτήρισαν τις χαμένες ευκαιρίες. Οι ποδοσφαιριστές μας ευστόχησαν και στο ματς με τον Φωκικό, αλλά δεν μπήκε η μπάλα στα δίχτυα. Στην πράξη δείχνουμε την εμπιστοσύνη στο υλικό μας. Μένουμε στην ουσία των πραγμάτων και σε όλα όσα έχουμε πει από την αρχή. Γιατί εμείς πιστεύουμε σε βασικές αρχές στο ποδόσφαιρο. 

Προσωπικά θέλω να δώσω στον Ολυμπιακό Βόλου ένα know-how, που έχω όσον αφορά την κατάκτηση των τίτλων. Είμαι περήφανος γι’ αυτούς που έχω πάρει, αλλά θέλω να πάρω άλλον έναν με αυτούς τους παίκτες, με αυτήν την ομάδα και να βοηθήσουμε και εμείς να γραφτεί μία καινούργια σελίδα και να χαραχτεί μία καινούργια πορεία για αυτό για τον Ολυμπιακό. Δίνουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό και προσπαθούμε για το καλύτερο. Ακόμη κι αν κάτι δεν μας βγει, να ξέρετε ότι προσπαθούμε για το καλύτερο. Μέσα στα αποδυτήρια υπάρχουν χαραγμένες οι αρχές μας και δεν μπορεί να τις παραβεί κανείς.

Η συνέχεια αναμένεται σκληρή και δύσκολη. Γίνεται ένα πρωτάθλημα που ξεχωρίζουν δύο ομάδες και γίνεται μία μάχη στήθος με στήθος. Νομίζω, όμως, ότι θα παίξουν ρόλο η σταθερότητα, η αποτελεσματικότητα και η σοβαρότητα. Όλα αυτά τα πράγματα που χαρακτηρίζουν το DNA των πρωταθλητών. Γιατί καλές είναι οι νίκες, αλλά θα πρέπει να ξέρεις να τα βλέπεις ξεχωριστά τα παιχνίδια. Να είσαι πάντα απαιτητικός. Ο Ολυμπιακός Βόλου θα βελτιωθεί αγωνιστικά, αλλά θα βελτιώσει και κάποια πράγματα, όσον αφορά την δυναμική του ρόστερ. Η ομάδα θα ενισχυθεί κι άλλο και οι παίκτες που θα έρθουν θα δώσουν μεγαλύτερη ώθηση στα παιδιά, που κάνουν μία καταπληκτική πορεία. Δεν πιστεύω ότι αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για τον Ολυμπιακό Βόλου. Γι’ αυτό, όσον αφορά τις ευχές, θα περιμένουμε λίγες μέρες και στην εκδήλωση που έχουμε θα τις πούμε εκεί».»

Σαχινίδης: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Κάναμε μία άνετη νίκη και όλα τα παιδιά έδωσαν το 100% των δυνάμεών τους. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Με υπομονή θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια, προκειμένου να πετύχουμε στο τέλος το στόχο μας.

Χαίρομαι που επέστρεψα υγιής στους αγωνιστικούς χώρους, μετά από δύο μήνες. Αυτό είναι που μετράει. Πιστεύω, ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να κερδίσουμε την άνοδο»







Μικρά&πικάντικα
  • 1000 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού

To βίντεο του αγώνα




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...