Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Το official app του Ολυμπιακού!

Η νέα αγωνιστική περίοδος 2018-19 βρίσκει τον Ολυμπιακό Βόλου πολύ πιο δυνατό με πρωτοποριακές ιδέες όπως η εφαρμογή Ολυμπιακός Βόλου official app την οποία οι χρήστες όλων των τύπων smartphone  μπορούν να κατεβάσουν εντελώς δωρεάν.


Η εφαρμογή Ολυμπιακός Βόλου Official App είναι εύκολη στην πλοήγηση, γρήγορη και με πρωτοποριακό design, καλύπτει τις ανάγκες του χρήση – φιλάθλου, αποτελώντας την προέκταση της επίσημης ιστοσελίδας olympiakosvolou.com και του Ολυμπιακός Βόλου Web TV.

Η εφαρμογή συνδέεται με το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού Βόλου στο YouTube από όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά επιλεγμένους αγώνες οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, μαγνητοσκοπημένα στιγμιότυπα (highlights) όλων των αναμετρήσεων της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 των αγώνων της ομάδας μας στην Γ’ Εθνική κατηγορία, τις συνεντεύξεις τύπου, εκδηλώσεις κι άλλα διάφορα video που αφορούν τον Ολυμπιακό Βόλου.

Επίσης μπορείτε να μάθετε πρώτοι τα νέα της ομάδας, λεπτομέρειες για το ρόστερ, τη βαθμολογία, το πρόγραμμα των αγώνων, την ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου, φωτογραφίες, νέα της ακαδημίας ποδοσφαίρου, επικοινωνία κι άλλα πολλά.

H ολοκαίνουρια εφαρμογή του Ολυμπιακού Βόλου είναι  διαθέσιμη μέσω Play Store και App Store για χρήστες Android και iOS αντίστοιχα.

Οι χρήστες Android μπορούν να κατεβάσουν την  εφαρμογή του Ολυμπιακού Βόλου, ΕΔΩ.

Οι χρήστες iOS μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή του Ολυμπιακού Βόλου ΕΔΩ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...