Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Παραίτηση Ρούμπου από Δ.Σ.

Τις πιέσεις που δέχτηκαν οι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού ανέδειξε με την παραίτησή του από έφορος ο Νίκος Ρούμπος.


 Σε επιστολή του προς το Δ.Σ. κάνει λόγο για μη δυνατότητα εκπλήρωσης των οικονομικών υποχρεώσεων του τμήματος μπάσκετ:

Προς το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή μου σας υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου και ζητώ την αντικατάστασή μου από τα καθήκοντα του εφόρου της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης και του τμήματος κολύμβησης. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι η σοβαρή δυσλειτουργία του Δ.Σ. λόγω της άρνησης μελών του να αναλάβουν και να εκτελέσουν καθήκοντα, τα οποία τους αναλογούν από την καταστατική τους σχέση με το σύλλογο καθώς και η μη τήρηση των συμφωνηθέντων μεταξύ της διοίκησης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και της ομάδας των παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών που εγγράφως και ενυπόγραφα ζήτησαν και έλαβαν ισότιμα με τον σύλλογο τη διαχείριση της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης.

Τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα να έχω επιφορτιστεί με δυσβάσταχτες υποχρεώσεις, οι οποίες έχουν καταστήσει ιδιαιτέρως προβληματική τη διαχείριση του τμήματος καθώς και την εκπλήρωση οικονομικών και οργανωτικών υποχρεώσεων, πέραν του προσωπικού κόστους και της διατάραξης της προσωπικής μου ηρεμίας και καθημερινής ισορροπίας.

Πέραν τούτων, με την κατάσταση αυτή, ο σύλλογος αδυνατεί να παρουσιάσει ισχυρή εικόνα, όπως αρμόζει στην ιστορική του πορεία και στη θέση του στο αθλητικό στερέωμα και γίνεται ευάλωτος σε δόλια συμφέροντα, που υπονομεύουν την επιβίωσή του και την επιτυχή του πορεία.

Οφείλω να σας ευχαριστήσω για την έως σήμερα εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου και την στήριξη που μου παρείχατε.

Με τιμή,

Νικόλαος Ρούμπος”




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...