Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Άνετη νίκη με Στυλίδα

Άνετη φιλική νίκη με σκορ 1-4 σημείωσε στο ΔΑΚ Στυλίδας απέναντι στη γηπεδούχο ομώνυμη ομάδα ο Ολυμπιακός Βόλου .
Η τοπική ομάδα προηγήθηκε  όμως, στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι φανέρωσαν την ανωτερότητά τους και όχι μόνο ανέτρεψαν το εις βάρος τους 1-0, ισοφαρίζοντας λίγο πριν το ημίχρονο με τον Σκοπελίτη στο 39’ και παίρνοντας κεφάλι νωρίς (54’) στην επανάληψη με τον Λώττα, αλλά και πέτυχαν άλλα δύο τέρματα με Σερτζίνιο (62’) και Ζγκούρι (77’).

Ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε με τον Γιακουμή κάτω από τα δοκάρια, Σάββας και Μπουτζίκος ήταν στα πλάγια της άμυνας και στο κέντρο αυτής οι Λεάντρο Πίντο και Παπαϊωάννου. Το δίδυμο των αμυντικών μέσων αποτέλεσαν οι Κόλα και Ναζίμ, δεκάρι ήταν ο Λώττας, δεξί εξτρέμ ο Σκοπελίτης, αριστερό ο Σερτζίνιο και φορ ο Σαχινίδης.

Οι φάσεις του πρώτου μέρους

Με το που ξεκίνησε το παιχνίδι ο δανεικός από την Κ20 της Λαμίας, Νίκος Μανιάς, έπιασε ένα μακρινό σουτ, που αιφνιδίασε τους πάντες και κατέληξε στα δίχτυα. Έτσι έγινε το 1-0 στο 30ο δευτερόλεπτο.

Οι ερυθρόλευκοι στη συνέχεια είχαν κάποιες καλές τελικές προσπάθειες, όπως ήταν η κεφαλιά εντός περιοχής του Σάββα στο 8’, που πέρασε άουτ, το σουτ του Λώττα μετά την πάσα του Μπουτζίκου, που είχε την ίδια τύχη στο 10’, όπως και το τελείωμα του Σερτζίνιο στο 14’, με τον Πορτογάλο να έχει ξεφύγει από τη δεξιά πλευρά και να ολοκληρώνει την προσπάθειά του, χωρίς να βρει στόχο.  Ενδιάμεσα, στο 4’ και το 9’ κεφαλιά και σουτ του Λέντα βγήκαν άουτ για λογιαριασμό των γηπεδούχων.

Στο 17’ θα μπορούσε να απαντήσει ο Ολυμπιακός Β. μετά από καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Μπουτζίκου από τον Μανιά, αλλά Λώττας το εκτέλεσε μάλλον χαλαρά και έδωσε την ευκαιρία στον Μήτσου να πέσει στη δεξιά του γωνία και να αποκρούσει, διατηρώντας το 1-0 υπέρ της ομάδας του.

Δεύτερη μεγάλη ευκαιρία μετά το πέναλτι για τους φιλοξενούμενους ήταν το τετ-α-τετ του Ναζίμ στο 27’, με τον Νιγηριανό να μην προλαβαίνει να πλασάρει, αφού τον πρόλαβε ο τερματοφύλακας Μήτσου.

Στο 39’ όμως ήρθε η ισοφάριση, αφού από κάθετη πάσα του Σερτζίνιο ο Σκοπελίτης βγήκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τον πέρασε και έκανε το 1-1.

Μάλιστα μέχρι το ημίχρονο ακολούθησαν άλλες τρεις καλές τελικές προσπάθειες με τον Σαχινίδη να βρίσκεται σε θέση βολής σε όλες και να μην μπορεί να κάνει το 1-2 στο 43’ (η μπάλα έφυγε λίγο άουτ), το 44’ (πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και τελείωσε τη φάση, χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα) και τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Πιο αποτελεσματικός στο δεύτερο ο Ολυμπιακός Β.

Στο 54’ πέτυχε αυτό που δικαιούνταν από το πρώτο μέρος, αφού ο Λώττας με προβολή μετά από κακή έξοδο του γκολκήπερ Μήτσου σε σέντρα-σουτ του Σάββα έκανε το 1-2. Μάλιστα ο νεοεισελθών Ζγκούρι στο 62’ έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ, ο Σερτζίνιο πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Μήτσου και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του με πλασέ (1-3).

Στο 77’ ο Ζγκούρι ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-4 με ψύχραιμο πλασέ μετά από τροφοδότηση του Μπουτζίκου. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της φιλικής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου να ικανοποιεί με την εμφάνισή του και να δείχνει ότι βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο.

ΣΤΥΛΙΔΑ: Μήτσου, Τέγος, Στυλιανός (71’ Καμίδης), Ζωγράφος (71’ Μάγιος), Αλέξανδρος Κουφιώτης, Μπουσάι, Μανιάς (45’ Χαλαστάνης), Κώστας Κουφιώτης, Ξεζόνωτος (45’ Δημητρέλης), Βαρυπάτης (69’ Κολντρέου), Λέντας (71’ Καββαδίας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Γιακουμής (71’ Παλιούρας), Σάββας, Μπουτζίκος, Λεάντρο Πίντο

(71’ Νόνης), Παπαϊωάννου (77’ Πατσής), Ναζίμ (55’ Μαργαρίτης), Κόλα, Σκοπελίτης, Σερτζίνιο (71’ Παπουτσογιαννόπουλος), Λώττας (77’ Καναβός), Σαχινίδης (55’ Ζγκούρι)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...