Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Όλα δουλεύουν ρολόι...

Ο Βασίλης Σαχινίδης είναι μία από τις πιο «ηχηρές» μεταγραφές του Ολυμπιακού Βόλου. 


Είναι ποδοσφαιριστής που έχει «φάει με το κουτάλι» τα γήπεδα, όπως μαρτυρούν οι συνολικά 252 συμμετοχές (με 54 γκολ στο ενεργητικό του) σε Σούπερ Λιγκ, Φούτμπολ Λιγκ και Γ’ Εθνική.

Έχει αγωνιστεί σε αρκετούς συλλόγους και τα μάτια του έχουν δει πολλά. Οπότε είναι ένας εκ των πλέον αρμοδίων για να μιλήσει για τη φετινή δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τον 32χρονο επιθετικό ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετική οργάνωση. Η ποιότητα της προετοιμασίας είναι άριστη, όπως και το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και γι’ αυτό υπάρχουν όλα τα εχέγγυα προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα "Θεσσαλία" :

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό: 

«Στον Ολυμπιακό βρήκα μία ομάδα με πολύ καλή οργάνωση. Ήρθαμε στο Ελατοχώρι και προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δουλεύουμε σωστά προκειμένου να υλοποιήσουμε τον φετινό μας στόχο, που όπως τέθηκε εξ αρχής είναι το να κατακτήσουμε τον τίτλο και να ανεβούμε στη Φούτμπολ Λιγκ».

Για την πίεση που θα έχει η ομάδα προκειμένου να αναδειχθεί πρωταθλήτρια: 

«Σίγουρα θα υπάρχει κάποια πίεση λόγω της ιστορίας του Ολυμπιακού Βόλου και των χιλιάδων φιλάθλων του που επιθυμούν να τον ξαναδούν στις υψηλές κατηγορίες. Όμως κάθε ποδοσφαιριστής όταν μπαίνει μέσα στο γήπεδο προσπαθεί να πετύχει τον στόχο του, να κάνει αυτά που θα του ζητήσει ο προπονητής του και φυσικά να βοηθά την ομάδα του να παίρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε και εμείς, βοηθώντας έτσι την ομάδα στο να φτάσει στον τελικό της στόχο, δηλαδή την άνοδο».

Για το ότι στον Ολυμπιακό έχει συναντήσει παλιούς του συμπαίκτες: 

«Έχω συνεργαστεί σε άλλες ομάδες με πολλά από τα παιδιά που βρήκα στον Ολυμπιακό. Ταιριάζουμε και ως χαρακτήρες και αυτό φυσικά παίζει ρόλο στο να έχουμε άριστο κλίμα μέσα και έξω από τα αποδυτήρια. Φυσικά και οι παίκτες που ήταν πέρυσι στον Ολυμπιακό είναι πολύ καλοί χαρακτήρες. Είμαι βέβαιος, λοιπόν, ότι θα έχουμε εξαιρετικό κλίμα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αυτό θα είναι ένα συν για την ομάδα».

Για τον συναγωνισμό που θα υπάρχει για μία θέση στην ενδεκάδα: 

«Σε κάθε ομάδα υπάρχει συναγωνισμός για μία θέση στο αρχικό σχήμα. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει. Θα είναι ένας υγιής ανταγωνισμός».

Για τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη:

«Όλοι οι προπονητές έχουν τις απαιτήσεις τους, έτσι και ο κ. Αμανατίδης. Οι ποδοσφαιριστές είμαστε υποχρεωμένοι να υπακούμε και να προσπαθούμε να κάνουμε αυτά που μας ζητούνται».

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει: 

«Σίγουρα η θέση μου είναι αυτή του σέντερ φορ. Ωστόσο, όπου και να μου ζητηθεί να παίξω, θα το κάνω. Δεν έχω πρόβλημα».

Για τον κόσμο της ομάδας: 

«Ο κόσμος είναι πολύ θερμός. Το καταλάβαμε από την πρώτη συγκέντρωση. Πιστεύω ότι θα είναι δίπλα μας και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στους αγώνες του πρωταθλήματος».

Για την πορεία της προετοιμασίας:

«Οι προπονήσεις εδώ στο βουνό είναι πάρα πολύ καλές. Δουλεύουμε σκληρά με τον προπονητή και όλο το τεχνικό τιμ και αυτό πιστεύω θα φανεί στο πρωτάθλημα».

Για τον τρόπο λειτουργίας του Ολυμπιακού:

 «Όλα δουλεύουν ρολόι. Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν είναι όλοι πολύ καλοί και έχουν παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες. Παρότι βρίσκεται σε ερασιτεχνική κατηγορία, η ομάδα λειτουργεί σε καθαρά επαγγελματικά πρότυπα».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...