Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Μπλόκο στην...κυριολεξία από Μπέο!

Οι προκλήσεις και οι αυθαίρετες ενέργειες της δημοτικής αρχής με αφορμή το ΕΑΚ συνεχίζονται.
Όπως είναι γνωστό, η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου πήρε την απόφαση να κάνει τουλάχιστον τον αγιασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας στον προαύλιο χώρο του Σταδίου «Τάκης Συνετόπουλος» μετά την απόφαση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ να κλείσει τον συγκεκριμένο αθλητικό χώρο για συλλόγους και πολίτες για δήθεν εργασίες.

Ακόμη κι αυτό όμως, να γίνει ο αγιασμός των ερυθρολεύκων ΕΞΩ από τη φυσική έδρα τους, δεν άρεσε στη δημοτική αρχή και χωρίς καμία απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, άρα με αυθαίρετο τρόπο, έχει φροντίσει να κλείσει τις κεντρικές εισόδους του γηπέδου με γερανό και φορτηγά και φυσικά προκαλεί και πάλι τη διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας.

Κι όλ’ αυτά τη στιγμή που δε γίνονται εργασίες μέσα στο ΕΑΚ και δεν έχουν να λόγο να βρίσκονται εκεί τα συγκεκριμένα οχήματα και μάλιστα Σαββατοκύριακο, που είναι μη εργάσιμες μέρες για τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου.

Είναι ολοφάνερο λοιπόν ότι η δημοτική αρχή ενοχλείται ακόμη και με την τέλεση ενός αγιασμού και ξεσκεπάζεται όσον αφορά τις προθέσεις της απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.

Η δημοτική αρχή έβγαλε μάλιστα και προσχηματική ανακοίνωση και για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα έβαλε τον χειριστή του γερανού σήμερα να ανεβοκατεβάζει τα μπουθ των δημοσιογραφικών θεωρείων...

Αναλυτική η ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο του προγραμματισμού της Δημοτικής Αρχής του Βόλου για την αναβάθμιση και τον εξωραϊσμό του συνόλου των αθλητικών εγκαταστάσεων στην πόλη, ώστε να αποδοθούν λειτουργικές και ασφαλείς τόσο στις ομάδες και τους συλλόγους, όσους και στο σύνολο των αθλουμένων και ευρύτερα στην κοινωνία, ξεκίνησαν ήδη οι εργασίες στο ΕΑΚ, με την αντικατάσταση των δημοσιογραφικών θεωρείων.

Είναι χρήσιμο να υπογραμμιστεί για τους ενδιαφερομένους, για την πόλη και όχι για ιδιοτελή συμφέροντα, πολίτες, δηλαδή για την συντριπτική τους πλειονότητα, ότι οι σχεδιασμοί και οι ενέργειες της Δημοτικής Αρχής κατατείνουν πάντα στο συνολικό καλό και όφελος, παραβλέποντας περιστασιακά συμφέροντα μεμονωμένων ατόμων και ολιγομελών ομάδων, όσο και αν αυτά προβάλλονται και διεκδικούνται με φανατισμό, κραυγές και θορύβους και επιχειρείται να γίνουν αντικείμενα μικροπολιτικής εκμετάλλευσης».

Η απαράμιλλη αυτή λύσσα με την οποία αντιμετωπίζει η δημοτική αρχή τον Ολυμπιακό ήταν συνέχεια της παγίδας που πήγε να στήσει ο Δήμαρχος στην διοίκηση του Ολυμπιακού.

Μετά από διαρκή αλληλογραφία την Παρασκευή το μεσημέρι ο Ολυμπιακός Βόλου ζήτησε με επίσημο έγγραφο τη Νεάπολη για τη Δευτέρα και ο Δήμος Βόλου, που είχε προτείνει στους ερυθρόλευκους και το Βοηθητικό του ΕΑΚ, απάντησε θετικά! Ωστόσο, μέσα στους όρους που έβαλε, υπήρχε κι ένας που δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτός σε καμία περίπτωση απ’ τη διοίκηση του συλλόγου κι έτσι κατά πάσα πιθανότητα η «πρώτη» και η τέλεση του αγιασμού θα γίνει στο πλακόστρωτο έξω απ’ το ΕΑΚ τη Δευτέρα και μάλιστα το Σάββατο θα υπάρξει η σχετική ανακοίνωση.

Πιο αναλυτικά, οι όροι που έβαλε ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για την παραχώρηση της Νεάπολης ήταν ότι δε θα υπάρξουν φθορές και θα παραδοθεί η εγκατάσταση, όπως παρελήφθη, αλλιώς-κι εδώ είναι το κρίσιμο σημείο της υπόθεσης- δε θα παραχωρηθεί καμία αθλητική εγκατάσταση στα όρια του Δήμου Βόλου για όλα τα τμήματα (!) του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου για τη νέα σεζόν, όπως αναφερόταν.

Ο όρος αυτός θεωρήθηκε «παγίδα» από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού κι έτσι υπήρξε άρνηση να γίνει η «πρώτη» στη Νεάπολη, επειδή οι ιθύνοντες έχουν υψηλό αίσθημα ευθύνης για όλα τα τμήματα και δε θα ρίσκαραν την παρουσία της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Νεάπολη, μ’ έναν τέτοιο «πονηρό» όρο, που θα μπορούσε σχεδόν να διαλύσει τον σύλλογο και να προκαλέσει σοβαρότατα εμπόδια στη λειτουργία των υπολοίπων τμημάτων του.


Σίγουρα, αν ο όρος που θα έμπαινε από την πλευρά του Δήμου ήταν η υποχρέωση να πληρωθούν όποιες ζημιές γίνουν, θα ήταν κάτι κατανοητό, αλλά  αυτός που τέθηκε ήταν απόλυτο φυσιολογικό να μη γίνει αποδεκτός.

Ο Ολυμπιακός απάντησε στον εμπαιγμό με ανακοίνωση :

“Το ταξίδι του Ολυμπιακού Βόλου για τις επαγγελματικές κατηγορίες ξεκινάει.

Διοίκηση, αθλητές, προπονητές και φίλαθλοι τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 και ώρα 19.00 από το ΕΑΚ ξεκινάνε τη μεγάλη προσπάθεια να ξανακάνουν τον Ολυμπιακό Βόλου μεγάλο και δυνατό μετά από τρία χρόνια περιπέτειας στη Γ’ Εθνική.

Σ’ αυτή την προσπάθεια δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Όλοι μαζί χωρίς αποκλεισμούς με σοβαρότητα και ταπεινότητα, χωρίς ακρότητες, σεβόμενοι όλους τους αντιπάλους μας, θα αποδείξουμε ότι φέτος είναι η χρονιά του Ολυμπιακού Βόλου.

Όλα όσα ζήσαμε την τελευταία περίοδο ανήκουν στο παρελθόν. ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ, μας ενδιαφέρει μόνο το ΠΑΡΟΝ και το ΜΕΛΛΟΝ της αγαπημένης μας ομάδας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν, είναι και θα είναι η μεγαλύτερη ομάδα του Βόλου.

Το σύνθημα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ θα κυριαρχεί μέχρι την ημέρα που θα επιστρέψουμε εκεί όπου ανήκουμε: Στη Super League και στην Ευρώπη.

Μετά και τη χτεσινή ανακοίνωση του ΔΕΟΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ ότι τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 το ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» θα παραμείνει κλειστό λόγω τεχνικών έργων, η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και η Εκτελεστική Επιτροπή του Ποδοσφαιρικού τμήματος καλούν τους φιλάθλους και τους φίλους της Ομάδας μας την προσεχή ΔΕΥΤΕΡΑ 23 Ιουλίου  και ώρα 19.00 στον προαύλιο χώρο του  ΕΑΚ Βόλου για τον καθιερωμένο Αγιασμό εν όψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Παρακαλούνται όσοι φίλαθλοι θα παρευρεθούν στον Αγιασμό της Ομάδας  να φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του Κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Βόλου.

Με την παράδοση των τροφίμων οι φίλοι μας θα παραλαμβάνουν έναν λαχνό για την κλήρωση που θα κάνει η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η Εκτελεστική Επιτροπή ποδοσφαίρου, για 5 εισιτήρια Διαρκείας SILVER.


Το σημείο συγκέντρωσης των τροφίμων θα είναι η θύρα 3 του ΕΑΚ Βόλου”.

«με πληροφορίες από το magnesiasport»






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...