Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Παραδοχή και αντεπίθεση!

Το "ξεβράκωμα" του κου Ιμεράι από τους Austrian Boys συνεχίστηκε και σήμερα με τον ισχυρό άντρα της Νίκης να περνάει στην αντεπίθεση.


Ο κος Νίκος Ιμεράι παραδέχτηκε πως έχει συναντηθεί με τον Α.Μπέο για θέματα της...επιχείρησής του και μάλιστα επιτέθηκε στον σύνδεσμο φιλάθλων του Ολυμπιακού που αποκάλυψε τις συναντήσεις και υπερασπίστηκε σθεναρά τον Αχιλλέα Μπέο.

Αρχικά ο κ. Ιμεράι αναρωτήθηκε αν η θέση των Austrian Boys είναι και θέση της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου και πήρε αρνητική απάντηση από τον Δημήτρη Πέγιο. Στη συνέχεια επισήμανε ότι οι οργανωμένοι αναφέρονται σε κάποιον ακατονόμαστο, σχολιάζοντας ότι έχει όνομα και επίθετο και είναι ο πρώτος πολίτης της πόλης και λέγεται Αχιλλέας Μπέος. Μάλιστα παραδέχτηκε ότι συναντήθηκε με τον δήμαρχο του Βόλου στο ΠΑΡΚ κι όχι με κάποιον εγκληματία, όπως είπε χαρακτηριστικά, και συζήτησαν για θέματα που αφορούν την επιχείρησή του και μόνο.

Πρόσθεσε ότι δε ασχολήθηκαν καθόλου με τη Νίκη και πως ο ίδιος έχει μία συνεργασία με τον Δήμο και με κάποια ιδρύματα που ανήκουν σ’ αυτόν. Εντύπωση έκανε η αναφορά του κ. Ιμεράι ότι η ανακοίνωση των Austrian Boys δε δείχνει σοβαρότητα, όταν αποκαλεί ακατονόμαστο τον πρώτο πολίτη της πόλης και τόνισε πως, όταν έχει ένα πρόβλημα στην επιχείρησή του δε θα πάει στους Austrian Boys να του λύσουν το πρόβλημα, αλλά στον Αχιλλέα Μπέο και τον Δήμο Βόλου. «Στο φινάλε δε θα απολογηθώ σ’ έναν σύνδεσμο που δεν τους αναγνωρίζει κανείς», δήλωσε ο κ. Ιμεράι.

Η απάντηση των Austrian Boys ήρθε άμεσα με ανάρτηση στο facebook στο οποίο αναφέρεται:

"Μετά την σημερινή παρέμβαση του κ.Ιμεράι στον 9.86 απλά επιβεβαίωσε τις ανακοινώσεις μας. Όλοι καταλάβαμε το Colpo Grosso ...αλλά το τσουνάμι θα σας κατaπιεί...."







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...