Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Οικονομόπουλος και επίσημα!

Όπως πρώτο και αποκλειστικά το VolosFans σας ενημέρωσε ο Μπάμπης Οικονομόπουλος είναι παίκτης του Ολυμπιακού.Η ανακοίνωση της τρίτης φετινής μεταγραφής του Ολυμπιακού:

Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937  ανακοινώνει τη συνεργασία του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον Χαράλαμπο Οικονομόπουλο, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου.

Ο Χαράλαμπος Οικονομόπουλος είναι  γεννημένος στις 09/01/1991 και  έχει παραστάσεις από τη Super League,  φορώντας τη φανέλα του Άρη από το 2009 ως το 2014. Κατά τη διαρκεια της καριέρας του έχει φορέσει τη φανέλα του Βύζαντα αλλά και του Α.Ο. Χανίων.

Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Football League με την ομάδα της Σπάρτης, έχοντας μάλιστα και τη θέση του αρχηγού

Πρόκειται για εναν παίκτη με τεχνικές δεξιότητες, ισχυρή αγωνιστική προσωπικότητα και παρουσίες από τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Χαράλαμπος Οικονομόπουλος αναμένεται να συμβάλει τα μέγιστα στο στόχο της ανόδου που έχει θέσει ο Ολυμπιακός Βόλου για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 τον καλωσορίζει στον μεγάλο και ιστορικό Σύλλογό μας και του εύχεται υγεία και πολλές ερυθρόλευκες επιτυχίες!»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...