Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Χαμός στο ΤΕΕ για τον Ολυμπιακό!

Η αίθουσα του ΤΕΕ Μαγνησίας αποδείχτηκε πολύ μικρή για τον κόσμο του Ολυμπιακού.
Πάνω από 800 άτομα κατέκλυσαν το κτίριο του ΤΕΕ Μαγνησίας στην ΓΣ του Ερασιτέχνη για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

402 καταμετρημένα μέλη του συλλόγου έστειλαν μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση πως ο Ολυμπιακός είναι ένας ,ενιαίος και παραμένει ο μεγαλύτερος σύλλογος όχι απλά στην πόλη αλλά και σε ολόκληρη την περιφέρεια.

«Του χρόνου θα ζητήσουμε την αίθουσα του Εκεθεσιακού κέντρου» ,είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη στην αρχή της ομιλίας του.

Πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου, επιτροπή των  οργανωμένων οπαδών καλωσόρισε το νέο προπονητή της ομάδας, Περικλή Αμανατίδη, με το πλήθος στην κατάμεστη αίθουσα να αναφωνεί συνθήματα για άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.
Αρχικά κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Δημήτρη Καραγιάννη.Το παρών έδωσαν η Αντιπεριφερειάρχης κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, η πρόεδρος του ΤΕΕ, Νάνσυ Καπούλα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Γιώργος Μουλάς, και ο παλιός δήμαρχος, κ. Κυριάκος Μήτρου o οποίος δεν θέλησε να μιλήσει.


Ομιλητές στη Γενική Συνέλευση ήταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας, ο γενικός γραμματέας, Δημήτρης Μουρτζίνος, που παρουσίασε το οργανόγραμμα της ομάδας σε διοικητικό και τεχνικό επίπεδο, ενώ απηύθυναν χαιρετισμό η κ. Κολυνδρίνη και ο κ. Μουλάς. Ο αρχηγός Στάθης Ρόκας έστειλε κι αυτός το μήνυμα από τη μεριά των ποδοσφαιριστών, ενώ στο βήμα ανέβηκαν και οι κ.κ. Μέμος Παρίσης και Χρήστος Τσιτσιρίγκος και στο τέλος ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος.

Ο κος Τσιμπανάκος ανακοίνωσε την μεταγραφή του Χαράλαμπου Οικονομόπουλου , που σας ενημέρωσε όπως πάντα πρώτο το VolosFans.

O κος Τσιμπανάκος είπε μεταξύ άλλων:

«Αυτό που γίνεται σήμερα δείχνει ότι είμαστε πολύ ενωμένοι πολύ δυνατοί. Συνεργαζόμαστε με τον Ερασιτέχνη, όπως με τον κ. Τσεκούρα και με τον κ. Χατζή, και άλλους ανθρώπους που έδωσαν αγώνα για τον Ολυμπιακό Βόλου. Έτσι κι εμείς που είμαστε πιο νέοι θα δώσουμε τον δικό ας αγώνα στον σύλλογο και θα κάνουμε το καλύτερο, ώστε η ομάδα τέτοιο καιρό του χρόνου να μιλάει διαφορετικά. Εγώ και κάποιοι φίλοι μου επιχειρηματίες εντός και εκτός Βόλου θα αναλάβουμε το οικονομικό βάρος και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί. Η υπόθεση άνοδος δεν είναι μόνο δική μου ή του τεχνικού επιτελείου, είναι όλων σας κι αυτό πρέπει να το δείξετε με πράξεις. Θα έχουμε και ένα εισιτήριο διαρκείας φθηνό, για να μπορούν να το αγοράσουν όλοι. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».


Θα σας ανακοινώσω το όνομα ενός ποδοσφαιριστή, που έχει διαπρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες, τον Μπάμπη Οικονομόπουλο. Και να ξέρετε ότι έρχεται και τσουνάμι. Είμαστε Ολυμπιακός Βόλου κι αυτή η ιδέα δεν αλλάζει..»





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...