Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Γνωρίζω τις...ιδιαιτερότητες!

O Ντέιβιντ Ναζίμ ανυπομονεί να αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα και να βοηθήσει τη νέα του ομάδα, να πετύχει τον στόχο της ανόδου!


Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» για την απόφασή του να υπογράψει στον Ολυμπιακό, για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα, αλλά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

«Ήρθα στην Ελλάδα σε ηλικία 19 ετών, αγωνίστηκα με την Ζάκυνθο στη Β’ Εθνική, ενώ την επόμενη χρονιά πήγα στην Κέρκυρα και είχα την εμπειρία της Σούπερ Λιγκ. Πέρυσι έπαιξα στον Πανσερραϊκό στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και μπορώ να πω, πως γνωρίζω πολύ καλά την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα και την ιδιαιτερότητα του ελληνικών πρωταθλημάτων.

Ήρθα στον Ολυμπιακό Βόλου, σε μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους και «διψώ» να προσφέρω και να δείξω τις ικανότητές μου. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό τη νέα χρονιά και να δικαιώσω όλους όσοι πίστεψαν σε μένα».

Για την απόφασή του να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τη στιγμή που είχε προτάσεις από ομάδες που παίζουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα:

«Ομολογουμένως, ήταν δύσκολη απόφαση να αρνηθώ προτάσεις ομάδων από την Β’ κατηγορία, ενώ υπήρχε ενδιαφέρον και από συλλόγους του εξωτερικού. Καταλυτικό ρόλο, ωστόσο, έπαιξε η συνάντηση που είχα στην Αθήνα με τον κ. Τσιμπανάκο, παρουσία του μάνατζέρ μου, του τεχνικού διευθυντή της ομάδας κ. Μακρή και του προπονητή κ. Αμανατίδη. Μου ανέλυσαν το πλάνο της ομάδας, διαπίστωσα πως οι προοπτικές που υπάρχουν στον σύλλογο είναι μεγάλες και ανταποκρίνονται στις δικές μου φιλοδοξίες, ως ποδοσφαιριστή.

Υπάρχει οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και έρχομαι σε μία ομάδα που λειτουργεί επαγγελματικά, παρότι αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική. Εκτιμώ, επίσης, πολύ τον κ. Αμανατίδη, ως προπονητή και ως άνθρωπο. Με βοήθησε σημαντικά, όταν πήγα στις Σέρρες από την Σλοβενία, παρότι συνεργαστήκαμε για σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς αποχώρησε από την ομάδα. Θεωρώ πως είναι ένας προπονητής με προσωπικότητα και μεγάλες ικανότητες.

Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι του Ολυμπιακού που με προσέγγισαν, έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν στην ομάδα και έκαναν τα πάντα για να  με αποκτήσουν. Το ενδιαφέρον τους ήταν πολύ έντονο. Γνώρισα καλούς ανθρώπους στον Ολυμπιακό, οι οποίοι με αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα και με έκαναν να αισθάνομαι όμορφα. Ο Βόλος είναι ωραία πόλη και χαίρομαι που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό.

Δεν γνωρίζω κάποιον από τους συμπαίκτες μου, έχω μάθει ωστόσο, πως οι περισσότεροι από αυτούς έχουν αγωνιστεί σε επαγγελματικές ομάδες. Πιστεύω να «δέσουμε» γρήγορα, ως σύνολο, να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να ανεβάσουμε τον Ολυμπιακό κατηγορία».

Για τη θέση στην οποία αγωνίζεται και τα στοιχεία που τον διακρίνουν ως ποδοσφαιριστή: 

«Αγωνίζομαι κυρίως ως αμυντικός χαφ, μ’ αρέσει να παίζω δυνατά και να πιέζω σε όλους τους χώρους του γηπέδου».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Κάθε ποδοσφαιριστής στην ηλικία μου είναι φυσικό να είναι φιλόδοξος. Θέλω να βγω πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό στην Γ’ Εθνική και να παίξω μ’ αυτή την ομάδα σε υψηλότερο επίπεδο και γιατί όχι στη Σούπερ Λιγκ».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Ολυμπιακού: 

«Έχω πληροφορηθεί, πως οι φίλαθλοι της ομάδας είναι θερμοί, αγαπούν τον σύλλογο και τον στηρίζουν με την παρουσία τους στο γήπεδο. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Θέλω να μιλάω μέσα στο γήπεδο με την απόδοσή μου. Ένα όμως μπορώ να υποσχεθώ. Πως σε κάθε παιχνίδι θα δίνω και την ψυχή μου για να κερδίζει ο Ολυμπιακός. Εύχομαι στο τέλος του πρωταθλήματος όλοι να είμαστε χαρούμενοι και να πανηγυρίσουμε την άνοδο της ομάδας στη Φούτμπολ Λιγκ»





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...