Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Ανοίγει γραφεία ο ΣΦΟΒ!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου, στην οποία τονίζεται ότι η έναρξη συνεργασίας με τον Ολυμπιακό Βόλου φέρνει πανικό σε κάποιους εχθρούς της ομάδας.


Αναλυτικά:

«Πριν λίγους μήνες, τον Οκτώβρη 2017, πέντε μέλη της οικογένειας του Συλλόγου, αγνοί φίλαθλοι και οπαδοί, μετά από σειρά επαφών, συναντήσεων μηνών, κατάφεραν κάτι μεγάλο και τεράστιο. Να πετύχουν την ανανέωση και την έναρξη της φιλίας, συμμαχίας και συνεργασίας με τον μεγαλύτερο Σύλλογο της χώρας μας, τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Μια σχέση που υπήρχε και πριν λίγα χρόνια (για όσους στερούνται μνήμης). Και πριν λίγες μέρες το μήνυμα και οι υποσχέσεις του Οκτωβρίου 2017 έγιναν πράξη και “κλείδωσε” η φιλία μετά από τη μεγάλη συμβολή και του φίλου μας Ευριπίδη Τσιμπανάκου.

Είπαμε τότε στη συνέλευση του Ολυμπιακού Βόλου, 23 Οκτωβρίου 2017, ότι ο κόσμος δικαιούται να ελπίζει, να χαμογελάει και να ονειρεύεται.

Κατανοούμε τον πανικό και την πίκρα εχθρών και αντιπάλων.

Προχωράμε δυνατά και αποφασιστικά με τις δικές μας οικονομικές δυνατότητες και την τεχνογνωσία των φίλων μας.

Βάζουμε όλοι μας το μεγάλο στοίχημα να πάμε την ομάδα μας στη Super League 1 και να φέρουμε πάλι τους 18.000 οπαδούς μας στο Πανθεσσαλικό.

Να παραμείνουμε η κορυφαία επαρχιακή ομάδα με τον περισσότερο κόσμο και να αρχίσουμε να γράφουμε ιστορία με επιτυχίες και μεγάλες νίκες, όπως πριν λίγα χρόνια που φθάσαμε Ευρώπη και στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Όσον αφορά τη Διοίκηση του Ρήγα Φεραίου εκφράζουμε την δυσαρέσκειά μας για την ταλαιπωρία που υπέβαλε την ομάδα μας για 3-4 μήνες. Περαστικά τους και επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, να πάνε και στο Δικαστήριο της Χάγης εκεί που δικάζονται τα οικονομικά και σεξουαλικά δικαιώματα των ανθρώπων.

Έκαναν ζημιά με τις πράξεις τους στις σχέσεις με την ομάδα μας, τον κόσμο μας αλλά και τους ίδιους τους συμπολίτες τους, ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες της πόλης τους.

Τέλος, η Διοίκηση του ΣΦΟΒ ξεκινάει τις νομικές διαδικασίες για την αδειοδότηση από το Πρωτοδικείο για Λέσχη Φίλων, τις εκλογές και τη στέγαση στα νέα μας γραφεία (αρχές της Ιάσονος πάνω από το γνωστό καφέ).

Καλούμε τον κόσμο μας, τους φίλους μας, τα μέλη μας σε μεγάλη συσπείρωση και εγρήγορση.

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...