Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός!

Υπόθεση - φούσκα αποδείχτηκε ,παρά τους πηχυαίους τίτλους συγκεκριμένων ΜΜΕ , η υπόθεση Κόλα.
Ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε και στην δευτεροβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Ο Ρήγας Φεραίος το μοναδικό που κατάφερε ήταν να στερήσει τον παίκτη από τον Ολυμπιακό για όλα σχεδόν τα παιχνίδια του β' γύρου αλλά παράλληλα να δημιουργήσει στους χιλιάδες φιλάθλους τους αισθήματα ρεβασισμού και εκδίκησης για το κατά τα άλλα αδιάφορο σωματείο του Βελεστίνου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Ολυμπιακός αρχίζει τον σχεδιασμό του για την νέα χρονιά και την προσπάθεια χτισίματος μίας ομάδας που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση μετά την γνωστοποίηση της απόφασης η οποία έφτασε με fax στα γραφεία του Πανθεσσαλικού και αναμένεται να δημοσιοποιηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ αργά το απόγευμα ή αύριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημερώνει τους φιλάθλους του,  πως ακόμη ένα εμπόδιο στην πορεία του Συλλόγου μας, κατέπεσε. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ΔΙΚΑΙΩΣΕ για δεύτερη φορά τον Ολυμπιακό Βόλου, στην έφεση που είχε καταθέσει ο Ρήγας Φεραίος εναντίον του Σωματείου μας, για την υπόθεση του Κλεβί Κόλα, κατά του κύρους του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ για εμάς,  μεταξύ μας αγώνα στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή.

Για δεύτερη φορά και πανηγυρικά οι Εφέτες δικαστές της ΕΠΟ έκριναν αβάσιμη την καταγγελία του Ρήγα Φεραίου, δικαιώνοντας τόσο το Σωματείο μας,  όσο και τον ποδοσφαιριστή μας, καθώς από την πρώτη στιγμή ο Ολυμπιακός Βόλου διακήρυττε  τη νομιμότητα των πράξεών του.


Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί δημοσίως τους έγκριτους νομικούς κ.κ. Αργύρη Λίβα και Παναγιώτη Μπιλίρη, που ανέλαβαν από την πρώτη στιγμή την εν λόγω υπόθεση, φέρνοντας την, άκρως επιτυχώς, εις πέρας σε όλους τους βαθμούς.


Μετά από αυτή την εξέλιξη, ανοίγεται διάπλατα ο δρόμος στο μεγάλο και ιστορικό Σωματείο μας, να συνεχίσει απρόσκοπτα τον προγραμματισμό του για τη νέα χρονιά, βάζοντας γερά θεμέλια για το μέλλον.


Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 τονίζει πως πάσα κατεύθυνση ότι πάντα θα αγωνίζεται για τη διασφάλιση των συμφερόντων του Συλλόγου και ότι σκοπός της είναι η ενότητα της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου, που όπως αποδεικνύεται επανειλημμένως, δεν μπορεί να διαρραγεί και να διασπαστεί όσα εμπόδια κι αν μπαίνουν στο δρόμο της.


Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ΕΔΩ και πανέτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα του!
».








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...