Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Θέλει ΕΑΚ αλλά...!

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Δήμο για την παραχώρηση του ΕΑΚ.
Οι ερυθρόλευκοι αιτούνται την χρήση του "Τάκης Συνετόπουλος" ,της ιστορικής έδρας του Ολυμπιακού για την νέα αγωνιστική χρονιά στην Γ' Εθνική.

Πάντως τα προβλήματα που υπάρχουν δεν είναι μόνο τεχνικά ,αφού το ΕΑΚ χρήζει ανακαίνισης αλλά και αδειοδότησης από την Περιφέρεια.

Το ίδιο γήπεδο ζήτησαν επίσης τόσο ο Θησέας Αγριάς που θα αγωνιστεί στην Γ' Εθνική ,όσο και η σκιώδης ομάδα του Δημάρχου που θα αγωνίζεται στην football league.
Υπό αυτές τις συνθήκες η παραχώρηση του ΕΑΚ από τον Δήμο κρίνεται μάλλον δύσκολη ,αφού μέχρι τουλάχιστον να αλλάξουν οι συσχετισμοί στον Δήμο Βόλου ,είναι δεδομένο πως η διοίκηση του Ολυμπιακού θα δεχθεί πόλεμο.
Ο πόλεμος μάλιστα πρόκειται να εντατικοποιηθεί την στιγμή που όλα δείχνουν πως το πείραμα του Α.Μπέου δεν αναγνωρίζεται από τον φίλαθλο κόσμο του Βόλου ,παρά από τους ελάχιστους παρατρεχάμενους συγκεκριμένου περιβάλλοντος των οποίων ο σκοπός μόνο...ανιδιοτελής δεν είναι.

Υπό αυτά τα δεδομένα η παραχώρηση του ΕΑΚ φαντάζει δυνατή μόνο σε περίπτωση που ο ΝΠΣ θα επιλέξει να αγωνιστεί στο γήπεδο της Νεάπολος που χρήζει και αυτό ανακαίνιση...πάντα με τα χρήματα των δημοτών. 






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...