Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Ανανέωσε και ο Ευθυμιάδης


Ο Ευθυμιάδης έγινε ο ένατος παίκτης από τον περσινό κορμό που ανανέωσε για την επόμενη χρονιά!

H ανακοίνωση της διοίκησης:

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή μας Γρηγόρη Ευθυμιάδη.
Ο 27χρονος μέσος συνεχίζει στον Ολυμπιακό Βόλου για τρίτη χρονιά, καθώς το ήθος του αλλά και οι αγωνιστικές του ικανότητες ήταν οι αιτίες που ο Σύλλογος τον εμπιστεύτηκε εκ νέου, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος που έχει τεθεί.
Ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ σε λίγες ημέρες θα ολοκληρώσει και την στρατιωτική του θητεία, με αποτέλεσμα να αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στην προετοιμασία αλλά και την αγωνιστική δράση της ομάδας μας.
Μετά κι από την παραπάνω ανανέωση, στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου θα συνεχίσουν να αγωνίζονται-με τη σειρά που ανακοινώθηκαν- οι Στάθης Ρόκας, Πέτρος Διβανές, Κλεβί Κόλα, Σάκης Σάββας, Χρήστος Νόνης αλλά και οι φερέλπιδες νέοι και ταλαντούχοι Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Βαγγέλης Αγγελής και Γιώργος Πατσής.
Ο σχεδιασμός της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά συνεχίζει ακάθεκτος, ενώ η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 βρίσκεται στις επάλξεις οργανώνοντας λεπτομερώς την επόμενη ημέρα.
Τέλος, σε ότι αφορά ανανεώσεις αλλά και μεταγραφές ποδοσφαιριστών, η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο του,  πως οι συζητήσεις και οι διεργασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και σύντομα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις, οι οποίες θα ενθουσιάσουν!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...